O clasificare a platformelor de advertoriale


O platforma de advertoriale este locul unde se intalnesc advertiseri care vor sa isi faca cunoscute afacerile lor prin articole scrise  pe diverse site- uri si posesorii de site-uri ,bloggeri in special,care scriu acele articole publicitare contra unor remuneratii care variaza in functie de calitatea site-urilor pe care vor fi scrise acele articole.

Pe scurt primul paragraf a fost o introducere intr-o afacere care este in plina dezvoltare pe internet binecunoscuta de multi posesori de blog  si advertiseri.Cei care inca nu stiu despre ce e vorba au cate ceva de castigat citind acest articol.
Nu are rost sa mai sa pun pe tapet avantajele care sunt pentru ambele parti implicate in acest mic business online,advertiseri pe de o parte si bloggeri de cealalta parte.

Vreau sa subliniez in acest articol experienta mea cu mai multe platforme de advertoriale pe care le-am descoperit pe internet si un mic clasament al acestor platforme de advertoriale.
Pentru mine experinta a fost si va fi placuta deoarece imi place sa scriu si sa adaug continut blogului meu si prin acest mod imbin utilul cu placutul si castig si un venit suplimentar.Pana la urma cititi acest articol pe un site de afaceri online deci e posibil sa cautati un business online care sa va aduca un venit in plus, sau poate vreti ca afacere dv sa fie mai cunoscuta pe internet.

Fara sa ma abat de la subiect prea mult o sa intru in paine si o sa spun doar ca clasamentul se bazeaza pe cateva criterii care au in primul rand la baza seriozitatea platformei de advertoriale in raport cu partenerii de afaceri.

Prin seriozitate ma refer la respectarea datelor cand se fac plati ,suportul online oferit si cantitatea de advertoriale care pot fi scrise.

Pana la momentul scrierii acestui articol am descoperit 6 platforme de advertoriale unde va puteti inscrie pentru a scrie articole daca aveti un site sau un blog  sau pentru a a va promova afacerile daca aveti un business si anume:
-advertoriale.eu
-e-advertising.co
-blogmoney.ro
-piata-de-advertoriale.ro
-horablogs.net
-cashmypost.com

In afara de ultima platforma de advertoriale care este noua si neactiva momentan,am colaborat cu toate celelalte destul de bine.Totusi trebuie sa existe un clasament asa ca il voi face conform criteriului exprimat mai sus.Din experienta mea un clasament ar arata asa:

2.blogmoney.ro (care ataca la greu in momentul de fata locul 1)
3.e-advertising.co(din pacate intr-o amorteala de moment)
4.piata-de-advertoriale.ro(prea putine articole de scris)

Despre celelalte nu are rost sa mai vorbesc pentru ca sunt inactive si momentan nu are rost sa va incurcati cu ele insa pe vitor nu se stie asa ca e bines a le retineti daca va intereseaza.

Despre locul 1 ,advertoriale.eu vreau sa mai spun cateva cuvinte si sa subliniez cateva avantaje daca veti colabora cu aceasta platforma foarte serioasa de advertoriale:
- toate blogurile inscrise au cel putin pagerank 1
- toate blogurile inscrise au cel putin 1 an de vechime
- toate blogurile inscrise au fost atent selectionate, fiind refuzate spre exemplu blogurile care contin mai mult de 4 advertoriale din 10 postari.
- advertoriale.eu reuneste peste 250 de bloggeri activi si cu experienta.

Cam atat pentru azi promit sa revin cu detalii suplimentare intr-un articol viitor.
Succes !


Share/Bookmark

2 comentarii:

blog.lu- florentin spunea...

Cu riscul de a creea o dezbatere si de a ma face nepopular, nu pot sa nu spun.
Pe advertoriale.eu sunt cele mai mici preturi si cel mai mare castig pentru administratorul platformei(nu-i dau numele, ca nici nu prea merita)
Adica, un blogger primeste 13 lei si el ia 37 de lei...Asa ceva mi se pare JECMANEALA pe fata...basca plata se face numai in paypal...si, te poti trezi ca nici de aia nu poti beneficia...

De pe site-ul respectiv...
Va oferim urmatoarele pachete pentru advertoriale de minim 400 de cuvinte, pe bloguri PR1 - PR4:

Pachet 1 -> 15 advertoriale = 750 lei
Pachet 2 -> 25 advertoriale = 1000 lei
Pachet 3 -> 35 advertoriale = 1500 lei
Pachet 4 -> 50 advertoriale = 2000 lei...

Anonim spunea...

Asa ceva...pai astia au avut o perioada in care dadeau pe un advert...2 euro...adica 9 lei...execrabili...nu se merita sa-ti murdaresti blogul, mai ales daca esti pe domeniu...