UPS centrale termice


Am aflat despre http://www.centraleieftine.ro/ups-centrale-termice/ la rugamintea unui prieten de a-i recomanda o solutie pentru o problema destul de delicata pe care o are la casa nou construita in afara capitalei.In zona unde a construit casa curentul se opreste des

Amicul a tot ignorat problema in speranta ca lucrurile se vor rezolva pana la urma.Totusi toata lumea stie cum se misca lucrurile in RO atunci cand e vorba despre binele comunitar.

Dar sa va spun pe scurt care este problema si care este subiectul acestui articol.
Asadar amicul meu are o casa construita in afara Bucurestiului intr-o zona in care curentul electric se opreste foarte des, de multe ori seara cand lumea vine acasa iar sarcina electrica din zona este suprasolicitata.

Este foarte deranjant insa devine insuportabil atunci cand vi acasa si se opreste curentul electric cand esti la baie sub dus.Se opretse curentul electric se opreste si centrala deci zero apa calda.
Trebuia clar o solutie iar solutia  a fost repreentata de ups centrale termice.

Cum a ajutat aceasta solutie acesibila si la indemana oricui care intampina probleme similare voi explica in cateva randuri mai jos.

Indispensabil pentru o centrala termica este acest produs UPS.In cazul in care veti avea probleme cu curentul electric ups are controlul asupra situatiei.

Am descopeit site-ul dupa cateva cautari si printr-o recomandare similara celei care o fac eu in acest articol.
O persoana cu aceiasi problema a gasit rezolvarea folosind solutia oferita de ups centrale termice.
Protejeaza,regleaza iar in conditii de supraconsum ups centrala termica inmagazineaza si furnizeaza energia necesara.Deci un UPS este un accumulator de energie care va va ajuta in momente dificile, atunci cand nu aveti energie electrica.

Printre avantajele folosirii Ups pot specifica prin cateva date culese de pe site-ul care comercializeaza aceste produs si anume:
 -nu necesita mententa,nu face zgomot
-stabilizator de tensiune
-comutator manual
-suport mobil pentru unele modele
specificatiile sunt pentru modelul Cyber Power 1500va 1050w  -24V
si multe alte caracteristici despre ups centrale termice pe care le puteti citi pe site

Trebuie sa va spun ca nu am descoperit un produs similar in magazinele obisnuite pana acum.Am gasit cautand online ups centrale termice.
In ultima vreme prefer sa cumpar pe internet produsele de care am nevoie deoarece preturile sunt mult mai bune iar marfa de care ai nevoie o gasesc prin cateva click-uri.
Produsul UPS centrale termice este comercializat la preturi destul de acesibile oricarui buzunar pe internet.
Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei asadar nu conteaza zona in care va aflati pentru a plasa o comanda.Este un alt avantaj pe care tehnologia vi-l ofera daca aveti internet in locuinta dv.

In alta ordine de idei consider o buna recomandare folosirea centralei UPS in orice zona unde sunt probleme cu curentul electric si chiar si in alte zone.
Amicul meu a rezolvat problema si este multumit


Share/Bookmark

Un comentariu:

Cazane pe lemne spunea...

UPS este o buna investitie in eficienta centralei si siguranta proprie.