O noua platforma de marketing afiliat

Una dintre cele mai de succes metode de a monetiza un site sau un blog este afilierea.Pentru mine este o modalitate de a castiga un venit suplimentar care functioneaza .
La inceput am fost sceptic in privinta sanselor de reusita insa mi-am dat seama dupa o mica perioada de testare de potentialul pe care il are si mai ales pe care il va avea pe viitor afilierea.Marketingul afiliat este in stransa legatura cu comertul online care este in plina dezvoltare si in Romania.

Pe scurt si pe intelesul tuturor iata cum functioneaza marketingul afiliat:
Orice posesor de site sau blog poate recomanda diverse produse vizitatorilor sai. In cazul in care vizitatorii redirectionati spre magazinul online cumpara unul din produsele recomandate , veti castiga un comision.
Acest comision variaza intre 5- 25% in functie de advertiser iar dv aveti deplina libertate de a promova ceea ce credeti ca merita atentia vizitatorilor site-ului pe care il detineti

Mai nou Reteaua de Marketing afiliat Web Is Yours va ofera posibilitatea sa realizati un venit suplimentar sau chiar mai mult decat atat daca va inscrieti ca afiliati
De asemenea daca detineti un magazin online si vanzarile nu merg asa cum va doriti puteti sa va inscrieti pe aceasta nou platforma de afiliere ca advertiser.
Web Is Yours va deveni un concurent serios pentru clasicele platforme de marketing afiliat daca va tine ritmul pietei online si isi va selecta cu atentie advertiseri.

Din punctul meu de vederepe viitor marketingul afiliat va deveni din ce in ce mai atractiv pentru cei care vor sa monetizeze un site sau un blog.
Este bine ca afiliatii sa testeze mai multe plaforme de afiliere pentru a alege cea mai potrivita varianta pentru promovare.
Imi propun sa incerc reteaua de marketing afiliat Web Is Yours deoarece cred ca este o alternativa de viitor si reprezinta o posibilitatea de a castiga un venit in plus online.

Share/Bookmark

Niciun comentariu: