Site mai bine clasat in motoarele de cautare

Una dintre principalele probleme pe care majoritatea celor care au o afacere online , un blog sau un site este problema traficului.
Este bine de precizat asa cum am mai scris si in alte articole necesitatea vizitatorilor in numar cat mai mare pentru ca site-ul sa fie bine promovat si sa aveti rezultatele dorite.

Pentru a rezolva problema traficulului trebuie ca site-ul sau blogul dv sa fie cat mai bine plasat in motoarele de cautare.
Prin cateva propozitii am ajuns in miezul problemei si pentru unii poate parea simplu la prima vedere insa nu este simplu deloc.
Cea mai dificila problema nu este din punctul meu de vedere realizarea unui site ci promovarea lui Promovarea unui site este o actiune de lunga durata pentru un incepator si uneori extrem de ineficienta daca nu este facuta asa cum trebuie.
Ideal este o creste a numarului de vizitatori in mod natural si nu fortat prin diverse metode costisitoare ca timp si bani.

Daca doriti sa realizati promovarea doar prin metodele pe care le stiti dv nu este un lucru rau daca aveti o strategie bine pusa la punct.Daca insa rezultatele obtinute sunt dezamagitoare e cazul sa apelati la profesionisti si sa investiti niste bani pe care ii puteti recupera mai tarziu

Din punctul meu de vedere depinde foarte mult ce va propuneti sa realizati cu un site si care este scopul lui in timp.Daca este un simplu blog personal pe care scrieti pentru dv si pentru prieteni nu are rost sa investiti timp si bani pe diverse metode de promovare online.
Daca este vorba de un business online altfel stau lucrurile pentru ca nu puteti sustine la nesfarsit performante slabe.O afacere se sustine din profit.

Strategia a de promovare online poate avea diverse forme pornind de la socializare,interactiune cu alte site-uri de profil si evitarea spam-ului.Unul dintre site-urile care mi-a atras atentia este Optimizare.Biz care va poate ajuta atunci cand vreti performante mai bune cu site-ul dv si clasarea mai buna in paginile motoarelor de cautare



Share/Bookmark

Niciun comentariu: