Cazare Sebes Hotel Leul De Aur

Cand scriu acest articol suntem foarte aproape de sarbatorile de iarna, de Craciun si Revelion. Un motiv numai bun sa adaug cateva cuvinte despre o destinatie de vacanta care mie imi place foarte mult si de aceea acest articol vreau sa fie despre asta, mai precis despre zona Sebes.Pot spune ca este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din Romania, pe care nu aveti voie sa o ratati

Cui nu ii plac vacantele mai ales cele de iarna? Ce destinatie mai potrivita de vacanta ati alege decat statiunile montane care sunt deosebite la noi. Nu putem compara sub nici o forma statiunile de pe litoral de exemplu cu zonele turistice de la munte din Romania. Iarna acestea sunt deosebite mai ales daca aveti norocul sa prindeti si zapada. Din prognozele meteo se pare ca vom avea noroc anul acesta sa prindem si zapada la munte

Daca v-ati saturat de Valea Prahovei, va recomand una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din Romania, atat iarna cat si vara si anume zona Sebes. Recent am fost acolo si am ramas foarte placut impresionat atat de cazare cat si de servicii. Desigur si de imprejurimi de care voi incerca sa zic cateva cuvinte. Iata ca se poate vorbi si la superlativ si la noi cand vine vorba de vacante petrecute in tara.

Mai intai va voi spune cate ceva despre cazare in zona Sebes. Eu m-am cazat la Hotel Leul De Aur, unde am gasit conditii de care am fost foarte multumit. Unul dintre principalele lucruri la care sunt foarte atent cand aleg o pensiune sau un hotel prin zonele unde calatoresc, este parcarea. Daca parcarea la cazare este gratuita consider asta un mare plus. Va recomand sa puneti asta si dvs. pe lista de prioritati. Apoi ma intereseaza daca am acces la internet gratuit. Nu in ultimul rand sunt atent daca exista camere pentru nefumatori si incuietori electronice. Eu nu fumez si nu suport sa stau intr-o camera unde cei care au fost cazati inaintea mea au fumat. Pe scurt toate conditiile enumerate de mine mai sus sunt disponibile la Cazare Sebes Hotel Leul De Aur .

Despre camere numai de bine, am gasit toate conditiile decente pentru pretul pe care l-am dat. Curatenia este la standarde inalte, mobilierul modern iar toate astea te fac sa te simti minunat,ca acasa.

Hotelul din Sebes dispune si de un restaurant unde puteti servi mancaruri locale traditionale si diverse alte preparate care sunt disponibilesi pe site-ul de prezentare. Mancarea este foarte buna si proaspata, probabil si aerul de munte mi-a sporit cu ceva mai mult pofta de mancare.

Zona Sebes este o zona minunata pe care trebuie sa o vizitati macar o data, ca sa va faceti o ideee despre cate locuri minunate are tara noastra. Cele mai importante locuri de vizitat din zona sunt domeniul schiabil Sureanu, cetatea Capalna si rapa rosie. 

Pentru cultura dvs generala, Orasul Sebes a fost întemeiat de catre colonistii germani, adusi de regalitatea maghiara, din nevoia consolidarii dinastiei regilor arpadieni, pentru paza granitelor de sud ale imperiului. La 1301, localitatea apare în documente sub denumirea de „Sebus”, iar la 1341 este mentionat „Civitas Sebus”. 

Mai multe nu o sa va zic despre toate aceste locuri de vis va las sa le descoperiti dvs, iar daca ati fost deja pe acolo va astept cu comentarii la acest articol.

Pe final de articol o sa va zic cate ceva si despre modalitatile folosite de mine pentru a rezerva o destinatie de vacanta. In general folosesc aplicatia booking insa la rezervarile in tara noastra prefer sa caut pe google pensiuni si hoteluri in zonele unde calatoresc. Desigur stiti ca in acest fel preturile la cazari sunt mai ieftine cam cu 10% ceea ce poate reprezenta un avantaj mai ales daca faceti rezervare pe o perioada mai lunga.

In afara de cautarea pe google mai puteti folosi booking doar pentru a afla hoteluri si pensiuni din imprejurimile unde aveti de gand sa mergeti apoi le cautati dupa denumire pe internet. Astfel am gasit eu  Hotel Leul De Aur, am sunat apoi la receptie si am facut rezervarea. Foarte simplu si la indemana oricui si bineinteles mai ieftin.

Pentru cei interesati iata toate datele in cazul in care doriti o cazare buna in zona Sebes:

Hotel Leul de Aur

Hotelul este situat în centrul orasului Sebeş, din judeţul Alba, la intersecţia DN1 cu DN7, la 50 de km de Aeroportul Internaţional Sibiu, la 15 km de Alba-Iulia şi 60 de km de Municipiul Deva. Situat în inima României, Sebeşul şi implicit Hotel Leul de Aur este locul ideal pentru un popas în călătoriile dumneavoastră.

Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/leul.de.aur/


ADRESA: 515800 Sebeș, Str Lucian Blaga nr 8, Județul Alba
RECEPȚIE
Fix: 0258 734 500, 0358 401 510
Mobil: 0771 136 525
Fax: 0358 401 511
Email: reservations@leuldeaur.com, office@leuldeaur.com


 




Share/Bookmark

2 comentarii:

Mariana Dumitrescu spunea...

Am fost in zona Sebes, recomand!

Mihaela spunea...

Preturile sunt decente la cazarea de care ati vorbit in articol, multumesc!