Fotografie subacvatica



Fotografia a devenit ceva banal in ziua de azi.Probabil se fac miliarde de poze in fiecare zi pe mapamond.Este o realitate a zilei de azi.Lumea arata altfel,schimbul de informatie se face foarte rapid.Daca ma gandesc doar la facebook,la cate profiluri se actualizeaza zilnic,cred ca va imaginati despre ce vorbesc.

Mie imi place sa fac poze.Insa nu selfie-uri.Prefer sa pozez peisaje,sa surprind natura pe acolo pe unde merg in vacante sau in mici calatorii.Sunt pasionat de arta fotografica insa la nivelul unui om obisnuit,un amator,nu profesionist.Vreau sa va spun ca este doar o mica introducere la acest articol legat de poze,insa nu orice fel de poze ci poze facute sub apa,poze subacvatice.

Asadar un articol mai aparte despre poze,dar nu orice fel de poze,deoarece nu in fiecare zi facem poze sub apa.Este ceva nou pentru mine,foarte interesant si provocator.E clar ca nu o sa pot face poze sub apa cu smartphone-ul meu sau cu un aparat foto obisnuit fara dotarile necesare.As avea nevoie de un aparat care are dotari corespunzatoare care sa poata face poze sub apa,sau un accesoriu special.

Avand in vedere ca se cauta originalul,ineditul,va dati seama ce impact vizual vor avea pozele facute de mine sub apa ,in concediu pe care sa le postez pe profilul meu virtual pentru a le vedea si prietenii mei.Ideea de a face poze sub apa fotografie subacvatica mi-a venit in urma lecturarii unui articol pe internet.Pozele erau efectiv superbe.Pareau facute de un profesionist desi erau facute de un amator.

Prima data m-am gandit ca pentru a face poze subacvatice trebuie sa cumpar un aparat foto acvatic,insa spre bucuria mea nu e tocmai asa.Am descoperit un site online care vinde huse pe care le putem folosi la smartphone tableta,sau la un aparat foto obisnuit pentru a face poze sub apa.
Chiar nu m-am gandit la asta.Nu credeam ca o sa gasesc pe internet huse submersibile.Probabil daca cititi acest articol o sa va para interesant sa vedeti cum arata o husa submersibila cu care sa imbracati smartphone-ul dvs pentru a  face poze subacvatice.

Credeam ca sunt scumpe aceste huse submersibile.Intr-adevar nu sunt preturile unei huse obisnuite insa la ce am vazut eu ,preturile incep de pe la 100 lei,ceea ce mi se pare foarte accesibil.Asadar daca vreti sa faceti ceva inedit in concediul de vara din acest an puteti lua in calcul,asa cum am luat si eu ,posibilitatea de a face poze subacvatice.Cu siguranta prietenii dvs. vor fi impresionati

Share/Bookmark

Niciun comentariu: