Camera usb endoscop



Intr-un articol anterior am scris despre fotografii.De data asta voi aborda un subiect oarecum apropiat despre camera endoscop conectabila usb.
Pentru mine este foarte interesant cum a evoluat tehnologia.Este incredibil cum o camera de luat vederi a ajuns la dimensiuni asa de mici.Deja ma gandesc la filmele cu James Bond cand avea celebra camera de spionaj intr-un pix.

Am facut o legatura ca sa subliniez cat de mici sunt aceste device-uri care isi pot gasi diverse intrebuintari atat ca uz individual sau profesional.
Aceste camere endoscop pot fi folosite si in domeniul medical ,probabil profesionistiti din domeniu stiu exact despre ce e vb.

Despre tot ce v-am vorbit mai sus gasiti detalii complete pe internet.Eu am descoperit intamplator acest site care vinde camera video endoscop si adaptor camera endoscop atunci cand cautam detalii despre poze subacvatice.

Si daca vorbeam de tehnologie este foarte interesant de spus ca la o dimensiune de doar 50mm (L.) x 32mm aceste camera de luat vederi au o rezolutie de 5mpx.Greutatea cu tot cu cablu este undeva la 100 de grame.Cred ca ceva similar sau mai performant gasim doar in smartphone-urile de ultima generatie.Totusi avand in vedere ca aceste camera usb este un devioce de sine statator putem trage concluzia ca este cu totul altceva.

Nu o sa vorbesc de partea practica din domeniul medical insa aceste camera usb pot fi folosite cu succes si acasa.Traim vremuri caudate asa ca uneori trebuie sa fim perfect informati.Aceste camere se pot instala foarte usor la un laptop sau la un pc.Este foarte simplu.Puteti viziona live pe internet oricand imagini capurate de aceasta camera usb

Ca sa va dau un exemplu de utilitate ma gandesc la niste prieteni de-ai mei care isi suspectau bona care avea grija de copilul lor ca nu se ocupa cum trebuie de sarcinile sale.Asadar aveau nevoie de un sistem de supraveghere dar nu orice sistem ci unul care sa fie cat mai putin vizibil pentru ca bona sa nu il observe.

Nu am mai discutat despre problema cu amicul meu insa daca o sa ne intalnim o sa i recomand sa caute pe internet acest site unde eu am gasit aceste camera usb foarte interesante si foarte mici ca dimensiuni.Cred ca ar fi interesat.Desigur cei care citesc articolul se gandesc la diverse utilitati in functie de nevoie.

In privinta preturilor eu cred ca sunt decente daca va ganditi sa achizitionati o camera microscopica.Nu sunt preturi mici,insa avand in vedere scopul uneori merita.


Share/Bookmark

Niciun comentariu: