Idei de design interior


Sunt in pana de idei in privinta amenajarii unui apartament cu 2 camere construit inainte de 1990.Din pacate aceste apartamente au fost foarte prost compartimentate si la amenajare ,pentru ca totul sa fie in pas cu timpurile moderne de azi este nevoie de un pic de ajutor.
Idei de amenajari interioare am gasit din abundenta pe internet insa nu mi-au placut decat cateva site-uri pe care le-am notat deja.Printre ele specific Art Deco Zone un site care are imagini si clipuri foarte interesante care va pot inspira atunci cand doriti sa va amenajati intr-un stil elegant si modern apartamentul sau locuinta dv.

Specific printre altele cateva idei moderne de amenajari interioare pe care le-am gasit pe  Art Deco Zone si care mi-au captat atentia: idei de amanajari interioare in bucatarie, amenajari de interior pentru dressing, idei de design interior in baie etc...
Cu siguranta as fi foarte multumit ca apartamentul meu sa arate asa cum am vazut in aceste imagini foarte frumoase.Bineinteles ca sunt amenajari un pic costisitoare ca sa zic asa insa merita sa investesti putin decat sa faci un kitsch de care sa nu fi multumit.

Locuinta este locul unde ne incarcam bateriile locul in care trebuie sa ne simtim bine asadar orice efort financiar bine investit aduce satisfactii pe termen lung.Pe Art Deco Zone puteti beneficia de ajutorul unei echipe de specialisti in decoratiuni interioare de la a la z.
Ce am descoperit interesant este faptul ca serviciile nu se limiteaza doar la persoane fizice.Asadar daca aveti o companie si vreti sa amenajati diverse spatii de birouri Art Deco Zone poate fi o optiune . Exemple de amenajari interioare pentru birou sau cum poate arata un design interior pentru companii sunt expuse pe site deasemenea.

Art DecoZone nu este singurul site de amenajari interioare pe care l-am descoperit online insa aici am gasit cele mai interesante poze si descrieri care m-au captat.Ar mai fi 2 trei optiuni interesante insa voi scrie in alt articol cu alta ocazie.
Oricum la o discutie cu reprezentantii unei firme de amenajari interioare va puteti da seama de profesionalismul celor cu care aveti de a face si veti stii daca e cazul sa bateti palma sau nu.Pe final pot sa imi exprim o optiune vis a vis de idea de a apela la o firma de amenajri interioare sau nu.
Asa cum va spuneam mai sus este foarte important ca locuinta dv sa arate foarte bine asa cum va doriti.Asa imi doresc si eu sa arate bine apartamentul meu.Nu toti oameni sunt nascuti cu abilitati in design interior si de multe ori dau gres la amenajarea locuintei desi cheltuie multi bani.Raman la parerea ca pentru a face treaba buna trebuie sa apelati la profesionisti


Share/Bookmark

Niciun comentariu: