Hrana catei Food4Dogs


Daca aveti acasa un animalut ,fie catel,pisica sau alt animal de casa cu siguranta stiti cat de mult trebuie sa dati atentie alimentatiei daca vreti ca prietenul dv.necuvantat sa fie cat mai longeviv si sa va bucurati cat mai mult de compania lui.
Sunt un iubitor de animale si de-a lungul timpului am avut mai multe generatii de pisoi si catelusi.Stiu ca este o diferenta intre comportamentul celor 2 animale insa spre deosebire de altii mie imi plac ambele specii si cateii si pisicile.

Acum cativa ani era destul de greu sa gasesti mancare speciala pentru animalele de  casa.Ma refer la perioda de dinainte de 1990 si cativa ani dupa.Acum insa sunt multe magazine obisnuite ,pet-shopuri care vand hrana speciala pentru animale,in multe orase din Romania.Nu stiu inca daca dupa modelul de afara exista sau nu si o politie a animalelor cum am vazut prin Germania sau America.Ar fi foarte util.

Pe langa magazinele obisnuite care vand hrana pentru animale exista si o multime de site-uri de profil.Am navigat pe internet intr-una din ziele cand am fost foarte ocupat si chiar nu am avut timp sa trec pe la magazine sa cumpar hrana pentru catelusul meu.Nu credeam ca o sa gasesc online o oferta atat de bogata si am fost un pic surprins,recunosc.Printre altele, am gasit hrana pentru caini la Food4Dogs.ro.
Cand aleg un magazin online si achizitionez un produs ,alegerea o fac in functie de marfa comercializata,de calitate,de pret si de timpul necesar livrarii.In cazul de mai sus livrarea se face prin urgent curier in 24h.Conteaza foarte mult timpul in care se face livrarea mai ales ca este vorba despre hrana pentru animalul de companie si necesitatea cat mai imediata ca timp.

Pe internet diversitatea este foarte mare ,si cred ca pe viitor voi mai cumpara hrana pentru catel online.De asemenea majoritatea site-urilor au informatii foarte utile si recomandari pentru hrana animalului preferat.
Aceste informatii sunt utile,deoarece asa cum spuneam mai sus, pentru a evita problemele de sanatate ale animalului de companie sunt necesare mese sanatoase.
Sortimenetele de hrana pe care le veti gasi online sunt foarte diversificate iar preturile sunt mai accesibile decat in pet-shopurile obisnuite.
Daca este sa dau o recomandare eu cred ca printre alte firme producatoare de hrana pentru catei  Canun ar fi una dintre cele mai bune alegeri.Citez:
''Hrana energica, completa si echilibrata, foarte digestiva si foarte gustoasa, pentru  intretinerea cainilor de orice rasa si dimensiune, care se angajaza in activitati fizice intense si prelungite: (agilitate, vanatoare, sanie, antrenament, alergat etc) dar si pentru caini cu activitate fizica redusa''.Asadar o alegere buna pentru o masa copioasa pentru catelul dv. o puteti face si online acum

sursa imagine: food4dogs.ro



Share/Bookmark

Niciun comentariu: