Obiective turistice in Romania

Nu cred ca gresesc daca spun ca Romania are un potetential turistic imens insa nepromovat asa cum trebuie.
Lipsa infrastructurii ne da cativa pasi iapoi insa se va rezolva pe viitor , daca vom avea politicieni interesati de progres national nu doar individual.
Avem toate formele de relief pe o intindere relative mica. Probabil suntem printre putinele tari in care in 4-5 ore ajungi de pe litoral la munte si invers.
Delta este la fel un obiectiv turistic foarte important la fel de important ca satele romanesti din Transilvania neatinse inca de progresul civilizatiei.

Daca ar fi sa fac un tur al Romaniei as incepe cu litoralul din Constanta si as termina pe undeva prin Brasov.
Litoralul romanesc nu rivalizeaza acum cu statiuni celebre din Franta sau Grecia inca,insa au un progres remarcabil an de an.
La fel pot spune de obiectivele turistice din zona montana insa parca acolo situatia este chiar mult mai buna.

Brasovul este orasul pe care l-am vizitat anul trecut dupa mult timp.Am ramas placut impresionat de schimbari.De obicei in concediu prefer litoralul insa nu mi-a parut rau de alegerea facuta.
Sunt foarte multe de vazut in Brasov si in imprejurimi. Printre obiectivele turistice vizitate pot enumera Bastionul Graft sau muzeul de etografie.De asemenea va recomand daca ajungeti prin zona sa vizitati bisericile locale foarte vechi si foarte frumoase.
De asemenea Strada Sforii una dintre cele mai inguste strazi din tara cu istoria ei aparte.

In privinta ofertelor de cazare Brasovul nu duce lipsa de oferte bune sau chiar foarte bune.Eu am avut ocazia sa ma cazez la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras si anume Aro Palace.Pentru cei care nu stiu va spun ca este singurlu hotel de 5 stele din Brasov.
Hotelul Aro Palace a fost iaugurat in anul 1939 cu mare fast , in 1963 fiind adaugat un nou corp de cladire.
A fost ridicat la rangul de 5 stele in 2005 dupa ce afost reamenajat.Printre dotari din informatiile culese am inteles ca are vreo 312 camere si cateva apartamente prezidentiale.De asemenea 6 restaurante .
Pentru pretentiosi si pentru cei cu venituri mari Aro Palace este destinatia perfecta daca va aflati in Brasov deoarece standardele sunt foarte inalte si merita fiecare banut cheltuit.
Pentru cei mai putin pretentiosi exista si alte posibilitati de cazare printre ele mentionez:
Hotelul Aro Sport sau Postavarul(1 stea) ,Corona(2stele) sau Capitol(3 stele).
Toate hotelurile mentionate fac parte din reteaua Grup Aro Palace din cate stiu eu.
Vreti turism de calitate ? Vizitati si Brasovul daca treceti prin acea frumoasa zona din Romania.Va recomand oferte turistice ieftine,click aiciShare/Bookmark

3 comentarii:

Anonim spunea...

At this moment I am ready to do my breakfast, once having my breakfast coming again to read further news.


My homepage Pirater Un Compte Facebook

Anonim spunea...

At this moment I am ready to do my breakfast, once having my
breakfast coming again to read further news.

Review my blog post :: Pirater Un Compte Facebook

Anonim spunea...

da da da da da