Secrete importante pentru un blog de succes

Iata cateva secrete importante pentru cei care vor sa aduca vizite pe site si sa isi construiasca un blog de succes.
De importanta acestor lucruri mi-am dat seama in timp.Pe masura ce le-am aplicat traficul a crescut semnificativ.

Fi original incerca sa tratezi subiectele preferate din punctul tau de vedere.Asa vei capta interesul cititorilor care sigur vor mai reveni pe site si cu alta ocazie.

Nu copia articole de pe alte site-uri,
nu are rost pentru ca nu vei castiga nimic din acest fapt din contra.Daca te vei stradui vei reusi sa adaugi continut de calitate cu siguranta.

Comenteaza articole pe alte bloguri,similare cu continutul blogului sau site-ului tau.Vei capta interesul eventualilor vizitatori de pe acele site-uri care vor fi interesati si de ceea ce ai tu de spus.Este foarte important acest lucru practic iti pui un link pe acele site-uri.Cu cat mai multe comentarii pe alte bloguri cu atat mai bine.

Blogroll.Bineinteles bloggerii stiu importanta colaborarii cu alte bloguri care trateaza acelasi subiecte cu ale lor.Unii bloggeri mai incepatori insa ignora sau nu stiu importanta linkurilor din blogroll.Practic se face schim de linkuri cu alti bloggeri,indicat cu bloguri pe aceaiasi tema.Da bine si din punct de vedere SEO dar are importanta si prin faptul ca se castiga trafic valoros deoarece vor veni vizitatori interesati de subiectele tale.

Actualizeaza continutul cat mai des.Daca poti scrie un articol in fiecare zi nu ar fi rau.Un blog actualizat des aduce trafic mult mai mare decat un blog neactulizat si fara continut.

Inscrie blogul in directoare web si in motoarele de cautare.Presupune ceva efort si timp din partea ta insa vei vedea cu timpul valoarea acestor actiuni.

Foloseste cuvinte cheie in titlu si in articole insa nu exagera cu prea multe cuvinte cheie in articole pentru ca nu este bine si risti ca blogul sa fie ignorat de Google.
Optimizarea blogului sau site-ului este un proces de durata care nu trebuie ignorat.Fara cateva cunostinte SEO un blogger nu poate iesi in evidenta oricat de mult talent ar avea la scris.

Share/Bookmark

Niciun comentariu: