Cum sa iti faci un blog in 5 minute

Pentru cei care inca nu stiu cum sa isi faca un blog si au de gand sa intre in randul bloggerilor voi incerca sa fiu cat mai explicit si mai simplu de inteles in urmatoarele randuri.
In multe din articolele mele despre afaceri online am recomandat celor care vor sa
castige bani pe internet sa isi deschida un blog pentru a se face cunoscuti pe internet si pentru a-si populariza business-urile online in care se implica.

Bloggingul nu inseamna insa neaparat afaceri online.Eu am ales ca subiect pentru blogul meu modalitatile de a face bani online.Este un subiect dificil si complicat de abordat si de multe ori blamat de cei care fac blogging cultural ,blogging de calitate.
Eu nu mi-am propus sa fiu poet sau scriitor online nici sa fac ziaristica de duzina am ales sa scriu despre cum se pot castiga bani pe internet.

Blogosfera are insa nevoie bineinteles si de oameni care sa abordeze alte aspecte ale acestei lumi.Am citit bloguri de calitate dar si multe articole de umplutura.Poate chiar tu cititorule ai ceva de spus si inca nu stii ca te poti exprima liber pe internet poti castiga influenta in timp,adepti ai ideilor tale si bineinteles daca o sa fi interesat si bani. 

Deci,ce este un blog ?
Un blog este o pagina gratuita pe internet pe care orice doritor o poate deschide,construi in timp ,personaliza.Blogul nu mai reprezinta in acest moment neaparat un jurnal online.Sunt bloguri care abordeaza diverse subiecte fotbal,economie,literatura,medicina,afaceri etc..

Unde pot sa-mi deschid un blog?
Cele mai cunoscute platforme unde oricine isi poate face un blog sunt blogspot.com si wordpress.com.Eu recomand blogspot.com pentru simplitatea in utilizare.
Deschiderea unui cont este extrem de facila si dureaza 4-5 minute max.Introduceti datele cerute si alegeti un titlu disponibil pentru viitorul dv.blog

Continutul blogului
Ce puteti posta pe blog ?Orice vreti dv sa postati.Puteti sa alegeti o tema despre care sa vorbiti in general sau teme diverse.

Cum vei fi cunoscut ?
Partea cu publicitatea este un drum lung.Socializati,postati pe alte bloguri recomandati blogul dv prietenilor,schimbati linkuri cu alti bloggeri etc..asa veti castiga cititori.

Pot castiga si bani ?
Da bineinteles,daca vreti sa faceti si o afacere din asta da se poate.Mai intai insa adaugati continut,castigati trafic si apoi cititi despre multiplele metode de a monetiza un blog.
Nu te descurci ?Vrei sa iti construiesti si sa inveti sa administrezi un blog ?
Nici o problema ai adresa mea de contact pe acest site.Succes !!

Share/Bookmark

Niciun comentariu: