Produse casnice/ Produse curatenie online

Stim cu toti cat de importanta este mentinerea curateniei acasa sau la serviciu. Lunar majoritatea dintre noi dam sume importante pe diverse produse care ne mentin casa curata. Si pe langa bani pierdem si mult timp prin diverse magazine pentru a cumpara cele mai bune produse pentru curatenie.

Uneori pentru decizia de cumparare suntem influentati de diversele reclame pe care le vizionam la tv, insa va spun din experienta ca daca luati cele mai scumpe produse pentru curatenie asta nu insemna ca le-ati ales pe cele mai bune.

Recent navigand online dupa produse casnice, produse de curatenie, am descoperit un site care este extrem de util, bine aprovizionat cu produse casnice foarte utile si la preturi foarte avantajoase. Site-ul se numeste importdirect.ro si este un site care reprezinta un importator direct de produse cosmetice si detergenti.

M-am uitat atent inainte sa fac prima comanda deoarece am vazut ca este un site care vinde en-gros diverse produse de curatenie dar si alte produse utile pentru casa dvs. De asemenea produse cosmetice insa o sa raman la ceea ce m-a interesat pe mine cel mai mult, adica produsele casnice pentru curatenie

Intr-un fel site-ul se adreseaza comerciantilor, firmelor care vand en-detail aceste produse de curatenie, insa daca plasati o comanda de minim 200 de lei puteti si dvs sa profitati de preturile foarte bune de pe importdirect.ro. Veti face economii importante cumparand astfel produsele necesare intretinerii curateniei in locuinta dvs.

Spuneam ca pentru a benificia de preturile mici la produse de curatenie, comanda minima trebuie sa fie de 200 de lei insa veti plati transportul produselor. Daca comanda va fi de 300 de lei transportul produselor va fi gratuit. Asadar importdirect.ro nu este un site obisnuit care vinde en-detail.
In alta ordine de idei este un site excelent pentru comerciantii care vand astfel de produse en-detail deoarece pot lua cantitati mari la preturi bune.

Iata si 3 produse de curatenie destul de cunoscute pe care le puteti gasi pe importdirect.ro

1. Ajax Detergent Pardoseli 1L Baking Soda Lemon
 Ajax Detergent Pardoseli 1L Baking Soda Lemon
2.Asevi Detergent pardoseli 1L Mio
Asevi Detergent pardoseli 1L Mio
3.Astonish Solutie curatat geamuri cu pompa 750 ml
Astonish Solutie curatat geamuri cu pompa 750 ml

Cele enumerate mai sus fac parte din lista mea de cumparaturi. Doar o parte mica . Am mai comandat si niste odorizante niste detergenti de vase si niste produse pentru baie si bucatarie. Avand in vedere ca de astfel de produse am nevoie lunar m-am gandit ca pot lua in avans pentru cel putin 6 luni ca sa economisesc niste bani si totodata sa ma incadrez in cei 300 de lei pentru a beneficia de transport gratuit.

Desi am spus ca nu vorbesc despre produsele de ingrijire personala o sa adaug cateva cuvinte despre banala pasta de dinti colgate pe care o stie toata lumea. In majoritatea mall-urilor o pasta de dinti colgate de 100 ml costa cam 6,5-7 lei. Pe importdirect.ro o gasiti la 3,63 lei, la data scrierii acestui articol.

Despre site-ul de prezentare importdirect.ro, pot spune ca se prezinta foarte bine, usor de accesat, cu o interfata prietenoasa, simpla. Este unul din site-urile acelea care le putem trece la categoria “trebuie vizitat” deoarece veti avea intodeauna un avantaj. Insa luati in calcul ca importdirect.ro nu este un site care vinde en-detail iar comanda minima trebuie sa fie 200 de lei.

Mai trebuie sa mentionez produsele pentru ingijirea corpului, produse pentru ingijirea parului sau deodorantele. Toate produsele sunt de la marci cunoscute stiute de majoritatea cumparatorilor.

In concluzie daca doriti sa cumparati online diverse produse de curatenie, cosmetice sau de ingrijirea personala, la preturi mai mici, insa sunteti dispusi sa luati o cantitatea mai mare, importdirect poate fi solutia optima.

De asemenea pentru magazinele care revand asemenea produse este o optiune de luat in calcul. Spor la cumapraturi ieftine!

Date contact importdirect.ro
Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500
suport@importdirect.ro
Tel — 0770411081 Cristinoiu Andrada [RO]
Tel — 0755877780 Moldovan Emil-Iuliu [RO] [HU]
Luni-Vineri — 09:00-17:00

Share/Bookmark

Niciun comentariu: