Folii si huse pentru telefoane Samsung sau iPhone

De ce ar fi necesara o husa pentru telefon si o folie pentru protectia ecranului?
Buna intrebare, multi prefera sa tina telefoanele exact sa cum le-au cumparat. Asa preferam si eu insa intre timp mi-am schimbat parerea.

De cate ori am cumparat un smartphone nou parca nu indrazneam sa ii schimb aspectul cu o husa. Mi se parea ca nu mai este asa de subtire si de aspectuos. Cu folie pentru ecran nici atat. Insa trebuie sa retineti ca fara husa si fara protectia ecranului durata de utilizare a unui smartphone scade cosniderabil. De asta m-am convins si eu, dupa ce am deteriorat iremediabil un smartphone Samsung.

In 2017 am cumparat 2 telefoane Samsung pe care nu le-am protejat cu nimic, nici cu folie pentru ecran nici cu husa. Unul dintre ele l-am folosit eu unul prietena mea.

Sunt genul acela de persoana care are mare grija de telefon, il tin pe birou sau cand sunt pe drum in buzunar. Intr-una din zile am primit un apel intr-o zona aglomerata din Bucuresti si a trebuit sa raspund. Un copil din greseala m-a lovit peste mana si smartphone-ul a cazut cam de la un metru si un pic cu fata in jos, pe ciment.

Initial am crezut ca nu s-a intamplat nimic insa cand am ridicat telefonul am avut marea surpriza sa vad display-ul spart. Pe langa asta si carcasa s-a deteriorat intr-un colt foarte vizibil. Faza e ca telefonul nu mai era in garantie asadar displayul trebuia schimbat daca vroiam sa il mai folosesc. Probabil stiti ca displayul unui smartphone este cam cea mai scumpa piesa a telefonului, uneori chiar nu se merita sa fie schimbat , mai bine iti iei un telefon nou.

Asa am considerat si eu atunci, am cumparat un nou smartphone insa mi-am dat seama de utilitatea husei de protectie si a foliei pentru ecran. Daca era astfel protejat telefonul meu nu ar fi patit mai nimic. In cel mai rau caz s-ar fi deteriorat husa si folia de protectie.

Despre huse de protectie se discuta si pe acest forum

Partea buna este ca va puteti cumpara si online husa si folie de protectie pentru smartphone. Despre asta as vrea sa spun cateva cuvinte in acest articol. De asemenea va recomand ca atunci cand va cumparati un telefon nou si mai scump, sa va ganditi ca trebuie protejat. Oricat de mare grija ati avea telefonul poate oricand sa se deterioreze serios in diverse situatii, nu neaparat situatia mea de care v-am vorbit anterior.

Online este un site de profil unde am gasit huse si folii pentru telefoane Samsung sau iphone, dar si pentru alte modele. Site-ul se numeste PhoneGuard, un nume sugestiv, bine ales dupa parerea mea. Recomand acest site datorita ofertei extreme de bogate in ceea ce priveste husele si foliile de protectie pentru smartphone. Nu mai putin de 809 modele de huse pentru telefoane Samsung, ca un exemplu, huse pentru iphone 194 de modele, asadar aveti de unde sa alegeti. Preturile sunt decente, unele produse avand preturi mai bune decat in magazinele obisnuite.
Folii Samsung - Phone Guard
Fiind un magazin online puteti plasa comenzi de oriunde din Romania, asadar magazinul se adreseaza potentialilor clienti din toata tara. Livrarea produselor este gratuita pentru comenzi mai mari de 149 de lei.

www.phoneguard.ro este un site util , unul dintre site-urile recomandate pentru posesori de smartphone. Puteti gasi si alte accesorii foarte utile pentru telefonul dvs. cum ar fi incarcatoare, cabluri usb, carduri de memorie etc.. totul la un click distanta.

Dupa o investitie de 2000-3000 de lei, cu siguranta aveti nevoie de o protectie a investitie dvs pentru o utilizare cat mai indelungata a telefonului. PhoneGuard este online pentru a va rezolva problema. Eu, dupa experienta povestita in articol voi fi mai prudent cu telefonul meu si ii voi pune husa si folie pentru o protectie mai buna si o utilizare indelungata

Share/Bookmark

2 comentarii:

Daniela spunea...

Multumesc mult pentru recomandare!

Anonim spunea...

Category A video games had been defined in preparation for the deliberate "Super Casinos". Despite a lengthy bidding course of with Manchester being chosen as the only deliberate location, the event was cancelled soon after Gordon Brown became Prime Minister of the United Kingdom. As a outcome, there aren't any lawful Category A video games within the U.K. Although the variety of symbols ultimately elevated to about 22, allowing 10,648 combos, this nonetheless restricted jackpot sizes as well 1xbet korea as|in addition to} the variety of potential outcomes.