Ies bani de o ciunga din advertoriale ?

Advertorialul este un articol publicitar scris la comanda.Advertorialul poate fi o sursa de venit pentru blogeri.Advertorialul este de asemenea o forma de publicitate ieftina pentru diverse companii sau pentru diversi afaceristi sau intreprinzatori. Nu o sa definesc prea mult notiunea de advertorial deoarece multi cunosc deja despre ce e vorba.Sunt foarte multe articole publicitare scrise pe bloguri in ziare reviste etc..Sunt multe articole ieftine scrise in graba (de multe ori) dar asta nu are importanta pentru bloggerul care castiga bani si poate nici macar pentru cel care plateste advertorialul.Cititorul iese sa nu iese in castig lecturand un advertorial, deorece are nevoie de informatii corecte si nu de influente neadevarate despre un produs sau un serviciu.

Sunt si advertoriale bine puse la punct,review-uri detaliate corect,cu continut bun insa veti vedea din ce in ce mai rar asa ceva.Toata lumea e in viteza, nu mai are nimeni timp si multi tintesc doar scopul final si anume sa iasa cat mai repede in fata pe google sau sa aduca cat mai mult trafic pe site-uri.Nu o sa dezvolt nici acest subiect privind calitatea advertorialelor pentru ca nu are rost,ramane decizia cititorului sa aleaga informatia corecta.Si eu am scris advertoriale (uneori si fara bani din pasiunea de a scrie) insa am incercat sa fiu cat mai corect cu cititorii blogului meu.

Intrebarea mea ar fi : Ies bani de o ciunga pentru bloggeri din advertoriale ? 

Pana la raspunsul dvs. va dau si eu un raspuns din punctul meu de vedere: da cu certitudine!
Adaug insa ca ies bani putini raportat la munca depusa.Pentru 4-7 euro pe advertorial (in cel mai bun caz) nu prea se merita sa iti bati capul.Asta e pretul pentru bloggeri mici care poate niciodata nu vor avea sansa sa fie acolo sus printre bloggeri mari.Cam atat poti castiga dintr-un advertorial ca blooger simplu,la inceput de drum in blogosfera romaneasca.

Platformele de advertoriale pe care le cunosc eu s-au cam ‘’prafuit’’ cu ghilimelele de rigoare.Dintre toate platformele de advertoriale blogmoney.com este pentru mine cea mai mare dezamagire.Nu colaborati cu ei ! In ultma vreme site-ul le pica des si nu comunica cu blogerii asa cum trebuie.Pe langa asta ca sa scrii un advertorial trebuie sa cumperi puncte daca nu mai ai in balanta! Acum ceva timp scriam pozitiv despre blogmoney.com insa m-am schimbat radical.O parere bunicica am despre advertoriale.eu insa nici ei nu exceleaza si ofera preturi mici pe articole publicitare.Totusi advertoriale.eu ramane o optiune si deocamdata e singura oportunitate cat de cat buna pe care o stiu.

Eu  nu am mai scris advertoriale de ceva timp.Cand am scris,am scris din placere si din convingere nu pentru bani neaparat.Prefer alte afaceri online care pot aduce profit mai substantial.Asadar nu stiu daca au aparut si alte platforme de advertoriale.Oricum decat sa scrieti articole pentru diverse concursuri fara sa castigati nimic mai bine scrieti pe bani mai putini adica pentru un castig sigur.Pe scurt puteti face 50- 100 de euro lunar scriind advertoriale.Va bateti capul putin si tociti tastatura insa poate fi pentru unii dintre dvs. o posibila oportunitate de profit,un venit suplimentar.Inchei si va intreb: Ati scos vreodata macar bani de o ciunga si un suc din advertoriale ? Voi aprecia fiecare raspuns sincer si la obiect !

Share/Bookmark

Niciun comentariu: