Oferte de vacanta Last Minute - Genius Travel

Perioada vacantelor de iarna se apropie cu pasi repezi.Cu siguranta si in acest an vreti sa faceti sarbatori de neuitat alaturi de familie si prieteni.M-am gadit sa scriu un articol despre vacante,despre destinatii de vacanta pentru aceasta perioda minunata din an.

Nu are rost sa mai scriu ce trebuie sa faceti pentru a avea o vacanta reusita.Cu siguranta stiti importanta alegerii unei agentii de turism serioase pentru a nu avea probleme si pentru a nu va strica concediul.Nu cadeti in capcana ofertelor super-tentante ci informati-va atent mai ales ca acum cu ajutorul internetului aveti acces la foarte multa informatie.


Atentia mea se indreapta de data aceasta spre ofertele Last Minute de pe Genius Travel.Desi la data publicarii acestui articol suntem foarte aproape de sarbatorile de iarna sunt agentii de turism asa cum este si Genius Travel spre exemplu ,care ne ofera destinatii de vacanta la preturi tentante.Din punctul meu de vedere Genius Travel este o companie de incredere.Cunosc prieteni care au fost multumitii de serviciile oferite de aceasta agentie de turism.


Din datele de pe site Genius-Travel este o companie infiintata in 2008 care a crescut an de an prin seriozitate si promtitudine.In 2012 cifra de afaceri a acestei companii a fost de 1,5 milioane de euro ceea ce spune multe despre serviciile foarte bune oferite clientilor.


Dar sa spicuim un pic din ofertele Genius Travel
De ce sa alegeti ofertele Last minute ?


Daca urmariti cu atentie ofertele de vacanta din aceasta perioada veti avea surprize foarte placute deoarece puteti prinde sejururi de vacanta foarte ieftine.Aceste surprize ,referindu-ne la preturile mici ,vin deoarece companiile aeriene si hotelurile aplica discount-uri foarte mari in acesta perioada pentru a-si acoperi locurile ramase vacante.Asadar toata lumea castiga.

Top destinatii pentru last minute


Gusturile difera foarte mult atunci cand vine vorba despre destinatii de vacanta.Oricum avand in vedere faptul ca suntem o generatie care putem beneficia de libertatea de miscare in toata Europa din punctul meu de vedere trebuie sa profitam si sa vizitam cat mai multe locatii minunate pe care Europa le ofera.


Eu as alege in primul rand Austria pentru ca este o tara minunata cu multe obiective turistice. Baden sau Kaiserstadt – orasul imparatului, Papyrus, Esperanto si Globen Museum, Manastirea Melk sau imprejurimile Vienei sunt destinatii de vis credeti-ma.Daca nu ma credeti vizitati Austria si mai vorbim !


Oferte de vacanta Last Minute

Pentru destinatii de vacanta in Austria am vazut foarte multe oferte turistice foarte tentante si foarte accesibile pentru aproape orice buzunar.Cu siguranta o data sau de doua ori pe an oricine doreste sa isi incarce bateriile in locuri minunate de neuitat departe de stres-ul de acasa,de la serviciu etc..


A doua destinatie de vacanta recomandata ar fi Egipt.Aceasta preferinta a mea nu se mai adreseaza publicului larg desi as putea spune ca preturile sunt totusi destul de accesibile si pentru destinatiile de vacanta din Egipt.


Oferte de vacanta Last Minute

Nu am ajuns pana acum in Egipt insa anul acesta imi voi face cateva planuri de vacanta pentru Egipt.Pentru a prinde preturi bune voi urmari cu atentie ofertele last –minute de pe Genius Travel si de la alte cateva agentii de turism.
Daca vreti sa stiti mai multe despre Egipt desi sunt convins ca stiti puteti citi pe wikipedeia cateva randuri http://ro.wikipedia.org/wiki/Egipt.
Oricum ca obiective turistice in Egipt recomand piramidele si Valea Regilor.


Oferte de vacanta Last Minute


Poate nu ar fi o idee rea sa vizitati si dvs.site-ul agentiei de turism Genius-Travel pentru a veadea oferte last minute de la Genius Travel din aceasta perioada si pentru a va alege destinatia de vacanta dorita.


Share/Bookmark

Niciun comentariu: