Gazduire web pentru afacerea ta online

Aveti o afacere si nu sunteti prezenti inca si in mediul online?
Foarte bine daca aveti un site de prezentare pentru afacerea dv sau foarte rau daca nu aveti.
Din punctul meu de vedere orice afacere de orice nivel,mai mica sau mai mare,ar trebui sa fie prezenta si pe internet.

Stiu ca simpla prezenta a unui site nu mareste cifra dv de afaceri insa este un prim pas si o noua oportunitate de castig daca stiti sa faceti si pasi urmatori.

Primi pasi pentru a va prezenta afacerea pe internet 


-    Aveti nevoie de un site sau un blog de prezentare.


Recomandare mea este sa va cumparati un domeniu web pe care sa il denumiti cat mai aproape de profilul afacerii dvs.Nu este recomandat ca denumirea sa fie pe langa subiectul site-ului.
Multi se bucura de gazduirea online pe care o ofera platformele gratuite de blogging sau diverse alte oportunitati gratuite.Si eu am facut aceasta greseala si mi-am demarat afacerile online pe astfel de paltforme gratuite gen blogger,wordpress etc..Nu  fost chair rau insa am pierdut timp pretios...


Pentru o afacere serioasa online va recomand sa va cumparati un domeniu web care sa va reprezinte.Este piatra de temelie pentru ca afacerea dvs sa fie bine reprezntata online.Un doemeniu personalizat are foarte multe avantaje si prezinta un grad mult mai mare de incredere pentru ceea ce dvs oferiti partenerilor si clientilor dvs.


Spre deosebire de anii trecuti achizitionarea unui domeniu web si a unui host de calitate sunt accesibile pentru orice persoana in ziua de azi .Preturile domeniilor web incep de la 9,99 usd /an iar o gazduire web profesionala chiar de la 1,99/luna .Asadar o investitie minima pentru ca afacerea dvs sa fie cat mai cunoscuta.


Internetul este o piata imensa de care trebuie sa profitati.Spre deosebire de o afacere clasica care se adreseaza unui anumit segment de populatie dintr-o anumita zona geografica,o afacere in mediul online se poate adresa milioanelor de potentiali clienti din orice zona geografica a lumii.


Dupa ce va achizitionati un domeniu web personalizat si un host de calitate va trebuii sa va ganditi la o strategie de marketing online cat mai aproape de bugetul pe care vreti s-l investiti.

Daca aveti mult timp la dispozitie puteti sa va faceti o strategie de publicitate online care sa dea rezultate in timp si pe care sa o consolidati chair dvs daca cititi un pic articole care va pot ajuta despre publicitatea online.
Asadar ori faceti publicitate dvs site-ului ori apelati la profesionisti.Totul depinde de nivelul afacerii dvs si modul in care o vedeti in viitor.Succes !

Gazduire web
Inregistrare domenii - Namebox.ro


Share/Bookmark

Niciun comentariu: