Pariuri de succes

pariuri online
Sunt pasionat de sport in general.Pot spune in completare ca ma consider un bun cunoscator al sportului rege ,un microbist inflacarat,care nu rateaza meciurile importante.Nu am timpul necesar pentru a vedea toate meciurile insa selectez ceea ce cred eu ca merita vazut.Pe langa fotbal vizionarea partidelor de tenis e o placere,o delectare,mai ales ca avem acum un reprezentant de seama in tenisul feminin,Simona Halep.De asemenea boxul este pentru mine un sport preferat.

De multe ori comentez cu prietenii la un pahar de bere rece,ultimele evenimente sportive,fotbal si tenis in special.Uneori discutam si de ce urmeaza sa se intample,de evenimentele sportive viitoare din fotbal ,tenis,hochei etc..
Ies de multe ori discutii in contradictoriu,pentru ca mie imi place sa anticipez rezultatele.Deoarece urmaresc  asiduu programele sportive am  informatiile necesare pentru a ghici un rezultat si de multe ori desi prietenii ma contrazic,rezultatele imi dau dreptate.

Una peste alta ajung la subiect si anume ca incerc sa profit de aceste informatii pe care le am,de anticiparile corecte pe care le fac, si pariez la cateva case de pariuri din cartier.Mai nou am descoperit si cateva site-uri de pariuri online unde pariez si castig destul de des.
Din punctul meu de vedere cred ca e mai simplu sa pariezi online desi multi inca prefera sa parieze pe modul clasic.
Pariorii mai batrani care nu prea stiu sa foloseasca internetul prefera sa se duca la casa de pariuri din coltul blocului decat sa-si prinda urechile prin site-urile de pariuri online.
Oricum daca ma intrebati pe mine pe viitor cred ca multi paariori vor prefera sa parieze online deoarece e mult mai simplu. Mai aveti avantajul de a profita de diversele bonusuri si promotii pe care doar casele de pariuri  online le ofera.

Cum sa fii un parior de succes ?

Am citit atatea articole despre pariuri online,despre diverse ‘’metode sigure de castig’’ articole mai mult sau mai putin la obiect.Din punctul meu de vedere la pariuri fara un pic de noroc nu iese rezultatul dorit.Dar tot in completare pot sa va spun ca norocul trebuie combinat cu date concrete.Ca sa fiu si mai la obiect un pariu castigator consta in 15% noroc si 75% informatie.Bineinteles ca se castiga si din noroc 100% dar ulciorul nu merge de multe ori la apa.

Cum sa iti maresti sansele de castig la pariuri sportive?

Intrebarea este pe buzele tuturor pariorilor mai tineri sau mai batrani.Pentru a mari sansele de castig la pariuri dupa parerea mea,sunt cateva chestii pe care trebuie sa le luati in considerare.
In primul rand trebuie sa aveti multa informatie,asadar sa profitati de internet de multitudinea de site-uri si forumuri pe aceasta tema.
Dupa informatie si noroc in cazul pariurilor trebuie sa ne stapanim lacomia.Eu spre exemplu aleg cotele moderate si pun maxim o cota mare pe un bilet obisnuit.Cu cat alegeti mai multe ‘’bombe’’ cu atat sansele ca sa iasa biletul castigator scad considerabil.Prefer sa am un bilet pe care castig de 5-10 ori suma pariata decat sa am un bilet necastigator pe care as fi putut castiga de 50-100 de ori banii investiti.

Ce case de pariuri online sa aleg?

Eu am facut o lista cu 4-5 case de pariuri pe care pariez frecvent online.In general pariez pe pariuri online bet 365 .
E important sa alegeti un site serios sa aveti garantia ca banii castigati vor intra in contul dv.Un alt criteriu personal este acela ca pariez unde vad ca am noroc.Daca pun pariuri online sau la casele obinuite de pariuri de mai multe ori si vad ca nu castig ,caut norocul in alta parte.Dar e doar o preferinta..
Oricum nu mi s-a intamplat sa pierd de multe ori la rand.Daca fac bilantul intre investitii si profit ies pe plus.Nu pariez foarte des ,insa este un hobby pe care mi-l respect

Share/Bookmark

Niciun comentariu: