Sibiu - Destinatia perfecta pentru o vacanta reusita

oferte_de_vacanta
Primul articol pe care il scriu in 2013 este despre o perioada de timp liber din 2012 pe care am petrecut-o in orasul Sibiu.
O sa comentez in acest articol despre locurile frumoase pe care le-am descoperit acolo pentru a inspira un pic cititorii acestui blog atunci cand sunt in dilema pentru alegerea unei destinatii de concediu.

Orasul Sibiu nu duce deloc lipsa de atractii turistice numeroase(muzee,cladiri istorice,galerii de arta,lacase de cult,parcuri si gradini) care vor face ca timpul petrecut acolo sa treaca foarte repede.
Eu am fost placut impresionat de cladirile vechi din Sibiu printre care pot sa mentionez turnul sfatului,cladire  foarte veche atestata documentar prin 1224 sau de zidurile de aparare ale cetatii vechi.
Daca sunteti iubitoti de istorie si arta nu aveti cum sa ratati orasul Sibiu pentru ca acolo veti fi oarecum teleportati in timp si veti trai in cateva zile cateva secole de istorie.

Daca ajungeti in judetul Sibiu cu autoturismul personal cu siguranta veti explora si imprejurimile pentru ca sunt foarte multe locatii de vazut.Pot sa va mentionez cateva destinatii pe care eu le-am vizitat  printre care Balea Lac,Rasinari,Slimnic sau Cisnadioara.
Revenind in oras si trecand un pic pe la partea culinara va recomand Sibiul pentru ca acolo se mananca bine si sanatos intr-o mare parte din restaurantele din zona.
Eu am fost foarte multumit daca pun in comparatie alte locuri pe unde am mai fost.Sibiul are foarte multe restaurante si terase bune.
Probabil ar trebuii sa trec in revista si cateva lucruri negative pentru ca niciodata totul nu poate fi perfect insa nu pot sa imi aduc aminte de lucruri care m-au deranjat.Singurul regret este ca timpul a trecut prea repede.

Ca sa termin intr-un mod pozitiv pot sa adaug ca ofertele de cazare Sibiu sunt la preturi decente si accesibile daca va orientati corect.Am cautat si am gasit cele mai bune oferte de cazare Sibiu insa algerea mea a fost nu neaparat cel mai mic pret ci undeva la nivel mediu pentru ca sa fiu multumit.In alta ordine de idei peste ceva timp cu siguranta voi revizita acest minunat oras transilvan.Va recomand oferte bune de vacanta,click aici



Share/Bookmark

Un comentariu:

Anonim spunea...

I appreciate, cause I found exactly what I was having a
look for. You've ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye
Feel free to visit my blog marketingmake money online