Termoizolatii pentru casa ta

hidroizolatii
Uneori ma gandesc ,cat de bine ar fi ca si la noi in tara,sa nu mai avem 4 anotimpuri ci 2.
Primavara si vara ar fi suficient.Bineinteles as vrea sa evit temperaturile caniculare de vara.Normal nu este posibil acest lucru desi clima a luat-o un pic razna si la noi in ultima vreme.Asadar nu putem evita iarna si nici facturile astronomice pe care le platim la noi in tarisoara pentru a ne incalzi locuintele.
Multe din aceste facturi sunt umflate nejustificat pentru a acoperi un sistem bolnav si neperformant.Din pacate nu se vrea performanta la noi pentru ca resurse ar fi.Nu trebuie sa asteptam ceva de la autoritati ci trebuie sa ne implicam.
In ce consta implicarea ? Pai in votul ala pe care multi il considera nesemnificativ ,iar cei care lucreaza in sistem ,implicarea directa ,sa nu mai taie frunza la caini.Pana una alta  noi avem cele mai ridicate costuri la incalzire din toata Europa.
Dar sa vorbim si de lucruri bune.Una din cele mai bune solutii pentru a diminua costurile pentru incalzire in anotimpul rece este izolarea termica.Autoritatile au facut o treaba buna cu aceasta initiativa care se aplica la scara larga in intreaga tara in marile orase.
Rezultatele se vad clar ,pot sa zic asta ca un locatar la bloc care a experimentat ambele variante:bloc izolat termic si bloc neizolat.
Diferenta este foarte mare si la confort si la factura.Un site bine pus la punct si in tema cu ce am discutat pana acum in ce priveste izolatiile termice este http://www.condurarugrup.ro.
Conduraru Grup este o firma profesionala care presteaza servicii de calitate de termo si hidroizolatii conform ultimelor standarde si normative din domeniul hidroizolatiilor.
Nu stiu sigur daca sunt cooptati in programul national de izolare termica pentru ca proiectele realizate si prezentate pe site par afaceri private.Va recomand si Centrale termice murale in condensatie

Informatii suplimentare am gasit pe http://www.condurarugrup.ro

Share/Bookmark

Niciun comentariu: