Afacerile online intre mit si realitate


Acum dupa vreo 2-3 ani de blogging,zeci de articole citite si cateva sute scrise, pot sa trag cateva concluzii despre afacerile online si despre posibilitatea de a face bani sau afaceri bune pe internet.
Din statistici am observat ca multi intra pe acest blog pentru a gasi metode de a face bani online.Nu promit ca pe acest site vor descoperi aurul pierdut sau comori ascunse insa voi incerca sa abordez subiecte utile care pot ajuta pe viitor pe cei interesati de subiectul acesta.
Din discutii sau diverse articole citite am observat ca multa lume este inca sceptica in privinta castigurilor pe care le pot face cu un calculator personal.
Asa am fost si eu la inceput insa dupa ceva efort imbinat cu pasiune am inceput sa imi dau seama ca se poate.
Acest site prezinta posibilitati de a castiga bani dar si recomandari de afaceri bune online desi la inceput atunci cand am facut acest blog a fost strict modelat pentru a prezenta metode de a face bani online.
Site-ul meu sprijina comertul online.Am recomandat magazine de electronice de electrocasnice, haine etc..

Aceste recomandari sunt o afacere mica pentru mine si una mare pentru cumparatori.
Si fiindca am ajuns in acest punct una din recomandarile mele pentru cei care vor sa faca bani online este marketingul afiliat.Cititi mult pe acest subiect pe internet ca sa aveti succes.Fara carte nu ai parte vorba proverbului !
Am mai observat un lucru interesant in privinta afacerilor online.De obicei afacerilor bune online nu li se face reclama agresiva si nu sunt afaceri care sa necesite recrutare masiva.
Desi am inceput cu site-uri paid to click si cu traffic exchange trebuie sa recunosc ca ele nu sunt o solutie pentru a face bani online ci mai degraba mult timp pierdut asa ca am renuntat sa le mai promovez.
Vreau sa va spun ca pentru a face ceva banuti online trebuie sa munciti foarte mult daca nu vreti sa dati bani la altii sa va invete.Scopul acestui site este de a discuta despre orice fel de afacere online care prezinta un anumit grad de incredere si reprezinta o posibilitate decenta de castig.


Share/Bookmark

2 comentarii:

Vlad Caruseanu spunea...

Este intradevar un subiect arzator al momentului - cum sa faci bani pe net, ce idei de afaceri online de succes mai sunt, etc. etc. Adevarul e ca ideea e doar inceputul, marea treaba e sa o pui in practia si sa o faci sa mearga pentru ca nu exista idee de afaceri care sa aduca singura bani, sau daca e, nu o face nimeni publica:)

EasyMoney spunea...

Buna.am si eu un blog Ptc..pe cine intereseaza poate trece intr`o vizita.Multumesc si spor la $$