Review Afaceri Online pe blogatu.ro

Zilele trecute blogul afaceri online a fost pus in discutie de o echipa de bloggeri experimentati pe blogul blogatu.ro.Comform zelist blogatu.ro este unul dintre cele mai populare bloguri romanesti.

Periodic pe acest blog se fac emisiuni difuzate live pe internet in care se pun in discutie bloguri diverse pentru a fi analizate de bloggeri care cunosc binisor fenomenul blogging.Oricine poate aplica cu un link pentru ca blogul propus sa fie analizat.
O idee buna si se pare de succces, pentru ca este o emisiune urmarita constructiva si binevenita pentru orice posesor de blog.

Review-ul facut de blogatu pentru afaceri online mi s-a parut ok in general si constructiv.
S-a remarcat faptul ca blogul afaceri online a fost cel mai complex si serios blog analizat,diferit de cele comentate anterior in emisiune,cu informatii utile si interesante privind metodele de monetizare pentru bloguri si recomandarile de a face bani pe net.
Din punctul de vedere al designului site-ul a fost considerat bine aranjat,tema fiind bine aleasa .

Recomadarea cu privirea la dimensiunea bannerelor din sectiunea parteneri care nu erau toate la aceiasi dimensiune a fost luata in considerare asa ca am urmat sfatul dat.
Vis-à-vis de comentariile privind reclama pe blog pot sa zic ca afaceri online nu este un blog generalist,este un site de business,lumea intra aici pentru a se informa despre afaceri online.E normal sa recomand cititorilor mei site-urile partenere asa ca nu mi se pare ca am exagerat cu publicitatea pe acest site.

Din punct de vedere al promovarii,la acest blog ca de altfel la orice blog sau site se lucreaza continuu.Datorita recomandarilor din analiza de pe blogatu.ro am decis sa adaug modulul social facebook.
Cam asta ar fi in general.Aceste aspecte discutate mi s-au parut binevenite.
Va puteti analiza si voi blogurile pe blogatu.ro

Share/Bookmark

Niciun comentariu: