Utilare saloane cosmetica

Sa spunem ca doriti sa va deschideti o afacere noua care sa mearga bine. In ziua de azi, multe afaceri merg prost, insa sunt si destule afaceri care reusesc sa aduca profit. Dupa mine daca as avea ceva bani de investit as deschide un salon de cosmetica.

Orice s-ar spune, un salon de cosmetica, de infrumusetare corporala, merge chiar si in zone unde nu este un asa de mare vad comercial. Femeile din ziua de azi vor sa arate cat mai bine. Este un trend general urmat de majoritatea reprezentantelor sexului frumos.

Cu un salon de cosmetica mereu veti avea o clientele sigura. Bineinteles conteaza si serviciile pe care le oferit si cat de aproape veti reusi sa fiti de nevoile fiecarei femei care trece pragul salonului dvs de cosmetica.

Sa spunem ca ati deschis un salon de cosmetica, sau aveti deja unul. Ca sa luati fata concurentei trebuie sa aveti dotari moderne de ultima generatie, desigur la preturi cat mai accesibile deoarece aparatura necesara unui astfel de salon de cosmetica este destul de scumpa.

De unde puteti achizitiona aparatura necesara utilarii unui salon de cosmetica?

O recomandare o sa va dau eu astazi. Daca ati ajuns aici pe acest blog si cititi acest articol inseamna ca va intereseaza sa achizitionati aparatura pentru utilarea salonului dvs de cosmetica.
Unul dintre cele mai bune site-uri pe care le puteti vizita este utilarisaloane.ro unde veti descoperi o gama variata de produse pentru utilat saloane de cosmetica la preturi de importator direct. Asta inseamna ca o data intrata in tara marfa nu este vanduta si revanduta catre diversi distribuitori care isi pun adaos commercial.

Spre exemplu acest aparat de epilare definitiva poate fi o optiune excelenta de a dota un salon de cosmetica

Utilare saloane cosmetica
Aparat epilare definitiva IPL

Echipament epilare definitiva IPL cu tehnologie SHR.
Tehnologia E-LIGHT integreaza IPL (lumina intens pulsata) si radiofrecventa bipolara, folosind capacitatea de absorbtie selectiva a pielii pentru lumina intens pulsata in timp ce radiofrecventa bipolar va imbunatati capacitatea de absorbtie si in mare masura elimina efectele secundare cauzate de energia luminii.
Tratamentul de epilare definitiva cu noua tehnologie E-light, este singurul tratament de epilare definitiva cu IPL care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa si de asemenea pe toate tipurile de fir de par, de la cel mai gros pana la cel mai subtire

Oferta completa aparate de epilare definitiva

Remodelarea corporala este un trend in zilele noastre. Vibromasajul sau electrostimularea au efecte benefice de tonifiere. De acea puteti utila salonul dvs cu urmatorul aparat de electrostimulare:

Utilare saloane cosmetica
Aparat electrostimulare

Aparatul profesional de electrostimulare cu 20 PADS permite personalizarea fiecarui tratament prin setarea celor 4 programe:
– pierdere in greutate,
– fast slim,
– ingrijirea pieptului,
- drenaj limfatic

Oferta completa aparate de electrostimulare


Mai sus aveti doua recomandari care mie mi-au atras atentia insa pentru a vizualiza intreaga oferta va invite pe site. Utilarisaloane.ro este un site foarte interesant insa se adreseaza unui anumit segment de clienti in marea lor majoritate intreprinzatori. Nu vad un client obisnuit sa dea 12.000 de lei pentru un aparat profesional de epilare definitiva, insa nu se stie niciodata.

Mai as mentiona si ca acest articol a fost scris in perioada de reduceri de black friday. Am vazut pe site cateva oferte foarte bune. De asemenea de spus despre achizitia in rate a aparatelor vandute pe utilarisaloane.ro. Puteti achzitiona si in rate desigur insa trebuie sa va informati sau sa luati legatura cu cei care administreaza site-ul, pentru a stii conditiile

Asadar daca doriti sa va utilati salonul de cosmetica, utilarisalaone.ro este unsa dintre solutiile pe care le aveti la indemana, simplu si usor pentr-un singur click. Sper ca acest articol sa va inspire in a lua cea mai buna decizie

Date contact https://www.utilarisaloane.ro:
Tel: 0745 301 472 / 0734 902 535
Email: contact@utilarisaloane.ro
Sediu social: BUCURESTI,
Str. Drumul Valea Furcii nr. 62F



Share/Bookmark

2 comentarii:

Andreea spunea...

Buna ideea cu utilarea salonului de cosmetica

Bianca spunea...

Mereau mi-am zis ca deschderea unui salon de cosmetica poate fi o afacere buna