Bitcoin continuă să crească

Bitcoin continuă să crească, monedele alternative rămân în urmă

FMI și Banca Mondială intenționează să introducă o nouă criptomonedă

Mișcarea Bitcoin a luat recent o pauză după raliul impresionant de la începutul lunii aprilie. Prețul se consolidează după ce a înregistrat câștiguri mari în ultimele zile. Retragerea actuală seamănă cu corecția văzută pe 24 februarie. Privind înainte, este greu de anticipat când va avea loc o nouă creștere a prețului Bitcoin, dar corecția relativ redusă care a avut loc până acum poate sugera că taurii încă dețin controlul. Din punct de vedere tehnic, nivelul psihologic cheie este localizat la 6000 de dolari.
bitcoin-continua-sa-creasca
Perspectiva cu privire la Bitcoin rămâne în continuare optimistă. Sursa: xStation5.

Stellar a urmat un model similar cu cel al Bitcoin. În prezent, prețul se situează în vecinătatea limitei inferioare a canalului ascendent. Rețineți că minimele și maximele în creștere reprezintă un semnal optimist pentru cumpărători.

Stellar evoluează în vecinătatea limitei inferioare a canalului ascendent. Sursa: xStation5.

FMI și Banca Mondială lansează o nouă criptomonedă

Potrivit rapoartelor Financial Times, Fondul Monetar Internațional (FMI) și Banca Mondială au lansat o nouă monedă virtuală numită "Learning Coin". Aceasta nu va avea o valoare monetară, deci nu este o monedă în adevăratul sens al cuvântului precum Bitcoin. Scopul creării Learing Coin este de a înțelege mai bine tehnologia blockchain și a modului în care aceste instrumente pot fi implementate în economia reală. În practică, angajații FMI și ai Bancii Mondiale vor avea acces la o platformă de învățare. Apoi, când ating un nou obiectiv vor fi răsplătiți cu Learning Coin, pe care le pot schimba pentru recompense reale. Interesul sporit al utilizării monedelor virtuale în viața reală încurajează factorii de decizie politică să ia în considerare implementarea unor reglementări adecvate, iar acest subiect urmează să fie abordat în timpul următorului summit G20, care va avea loc luna viitoare în Japonia.

Sursa: xStation5.

Share/Bookmark

Niciun comentariu: