Piața monedelor virtuale a părut să reziste în fața veștilor din SUA

  Piața monedelor virtuale a părut să reziste în fața veștilor din SUA (decizia FED și îngrijorările cu privire la noile taxe vamale impuse Chinei). Totuși, interesul pentru această piață pare să se fi diminuat, în ciuda afirmațiilor promițătoare ale CEO-ului Twitter.

Litecoin se numără printre cele mai interesante monede de urmărit, după ce prețul a fost respins de o rezistență pe termen scurt. Sursa: xStation5

Din punct de vedere tehnic, toate monedele virtuale importante au suferit corecții în ultima perioadă, dar Litecoin pare că iese în evidență. Prețul este respins de un nivel important de rezistență ce se suprapune cu limita superioară a unui canal descendent, dar și cu o rezistență locală. Astfel, este posibil ca prețul să se deprecieze în următoarele ore, pragul de 136 de dolari fiind primul obiectiv. Se pot dezvolta mișcări de creștere, dacă nivelul de 175 de dolari va fi spart. În acest caz, ar putea apărea o redresare generală pe piața monedelor virtuale.

O mare companie japoneză de IT dorește să deschidă în Europa un Centru pentru Inovarea Tehnologiei Blockchain

Ultimele informații publicate de Fujitsu sunt foarte interesante. Compania din domeniul IT a anunțat lansarea Centrului pentru Inovare a Tehnologiei Blockchain în Bruxelles, subliniind că principalul obiectiv va fi facilitarea cercetării și dezvoltării tehnologiei blockchain, demarând proiecte în cooperare cu organizații din sectorul public, dar și din cel privat. Poziția oficială a companiei: ”Centrul arată interesul Fujitsu pentru tehnologiile de tip blockchain, fiind o metodă de revoluționare a modului în care consumatorii și întreprinderile cumpără, vând sau schimbă bunuri sau servicii. Este o oportunitate bună pentru organizații de a-și transforma modelele operaționale și comerciale”.

Sursa: 

https://www.xtb.com/ro/analize-de-piata/litecoin-este-respins-de-o-rezistenta-pe-termen-scurt

Avertizare risc: Investițiile în instrumente financiare derivate tranzacționabile în marjă sunt extrem de riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.Share/Bookmark