Carte de investiții de la XTB România - o lectură interesantă pentru investitori

În 2018 XTB România a lansat în limba română cartea dedicată traderilor pasionați de piețele valutare internaționale ”Profesioniștii riscului - Perspective ale investitorilor asupra piețelor valutare și nu numai”.

Autorii cărții sunt 9 investitori profesioniști care împărtășesc în mod deschis și transparent experiențele personale celor care sunt motivați de același obiectiv: obținerea succesului pe piețele financiare.

Cartea reprezintă o colecție de eseuri și articole pe teme variate, fiecare autor expunându-și liber punctul de vedere, oferind indicii și informații valoroase, învățate în mulți ani de practică investițională. Temele abordate sunt argumentate prin prisma analizei fundamentale, analizei tehnice și a psihologiei în trading, iar la sfârșitul fiecărui capitol autorul prezintă sfaturi pentru investitori.

Informațiile și strategiile prezentate de cei 9 co-autori ai cărții de tranzacționare ”Profesioniștii riscului - Perspective ale investitorilor asupra piețelor valutare și nu numai” sunt delimitate în 9 capitole diferite ce tratează miturile și ideile preconcepute legate de piața valutară, importanța înțelegerii și gestionării riscului presupus, diferite tehnici de piață, dar și experiențe personale din activitatea de trading. Această lectură nu își propune să vândă cititorului o strategie de tranzacționare, ci să-i prezinte diferite metode de trading testate de autorii acestei cărți.

Volumul se adresează atât traderilor debutanți, explicându-le principiile de bază ale funcționării piețelor financiare, dar și persoanelor cu experiență în tranzacționare, care vor să afle noi modalități de abordare a investițiilor.

Puteți intra în posesia cărții tipărite ”Profesioniștii riscului - Perspective ale investitorilor asupra piețelor valutare și nu numai” foarte ușor accesând site-ul www.xtb.ro sau luând legătura cu un dintre reprezentanții XTB România. X-Trade Brokers este unul dintre cei mai mari brokeri de FX & CFD listați la bursă. Compania este suprevegheată de unele dintre cele mai importante autorități financiare din lume, inclusiv Financial Conduct Authority și KNF, iar în România de ASF.

Persoanele care vor să învețe să tranzacționeze, dar și profesioniștii, beneficiază la XTB de o gamă completă de materiale educaționale, știri de piață în timp real, articole de analiză concepute de experți, dar și o varietate de instrumente financiare derivate, precum CFD-uri cu suport pe Bitcoin, Acțiuni, Indici bursieri, Mărfuri, Forex și ETF-uri. Acestea se pot tranzacționa în conturi demonstrative sau reale.

Cei interesați de instrumentele derivate tranzacționabile în marjă trebuie să rețină că astfel de investiții sunt extrem de riscante din cauza volatilității și a folosirii efectului de levier. Pierderile pot depăşi marja blocată, iar înainte de a tranzacţiona astfel de instrumente financiare cei interesați trebuie să se asigure că aceste investiții sunt potrivite pentru ei.

Avertizare risc: Investițiile în instrumente financiare derivate tranzacționabile în marjă sunt extrem de riscante. Pierderile pot depăși marja blocată

Share/Bookmark

Niciun comentariu: