Sfat pentru tranzacționarea cu succes

După ce am început tranzacționarea, am căutat și am avut oportunitatea de a învăța de la traderi experimentați. Sfatul acestora, regăsit și în cele mai bune materiale de studiu, a fost același: "trendul este prietenul tău, nu uita asta" (The Trend Is Your Friend).

Vă imaginați ce dezamăgit am fost, crezând că voi afla un fel de formulă pentru analiza trendului și a momentului în care ar putea corecta pe parcursul zilei.

În schimb, m-am ales cu un clișeu. Mi-a luat ani buni pentru a înțelege valoarea și logica acestei afirmații și sper că cititorii și participanții la lecțiile online nu vor fi atât de încăpățânați precum am fost eu.

Cu avansul tehnologic, algoritmii de înaltă frecvență și oscilatori, utilizați ca formă dominantă de analiză pentru publicul general, simt și cred că aceste instrucțiuni sunt cu adevărat necesare și utile - esențiale.

Așa că vom începe prin a privi spre așa numitul pattern al trendului. Nu figuri, pentru că sunt în general formațiuni de consolidare sau finalizare și nu foarte relevante. Nu indicatori, pentru sunt doar o altă opțiuni de a analiza prețul.

Trendurile pot fi analizate la nivel intraday, de la 5 min la 1 h, la nivel intermediar utilizând graficul daily și weekly, respectiv pe termen lung cu ajutorul celor weekly și monthly.

Citeste articolul integral AICI


Share/Bookmark

Niciun comentariu: