Cum tranzactionati Aur in contul de brokeraj

tranzactii_forex
Nu aveti nevoie de un cont futures pentru a tranzactiona aur sau de investitii in aur fizic – este suficient un cont de brokeraj.

In trecut, investitiile in Aur s-au realizat cu dificultate de catre investitorii individuali. Ati putea cumpara bunul propriu zis sub forma de monede sau lingouri sau ati putea specula pe pietele futures. Ambele alternative nu erau comune, fiind si foarte scumpe pentru majoritatea traderilor individuali. Cu toate acestea, investitorii au acum acces la investitii in aur prin actiuni de tip ETF (fonduri care investesc in Aur) sau contracte derivate pe piata spot (CFD).

Fie că tranzacționați acțiuni gen GLD (ETF cu investitii in Aur), fie ca tranzacționați aur sub formă de CFD, accesul este facil, rapid si convenabil.

Tranzactionarea in marja permite o investitie mai mica decat cea in aur fizic, fara alte costuri specifice. Luati in considerare ca un investitor prudent nu abuzeaza de puterea de cumparare data de levier. Exista programe de educatie financiara in Romania care va ajuta sa intelegeti tranzactionarea online.


Cititi mai mult,click aici


Share/Bookmark

Niciun comentariu: