Va surprinde din nou raportul locurilor de munca din SUA?

forex trading
Stiai ca Statele de Plata Non-Ferma si rata somajului din SUA sunt 2 dintre cei mai influenti indicatori ai dezvoltarii economice?

Prima vineri din fiecare luna este momentul cand traderii din intreaga lume fac si mai multe profituri cu anuntul Raportului pentru Statele de Plata Non-Ferma.

Ce se va intampla vinerea aceasta?(06.03.2015)

Conform declaratiilor lui Sean Perry, analist sef la UFX, urmatorul raport de vineri pentru statele de plata non-ferma (NFP-uri) ar putea indica o scadere pe piata locurilor de munca din SUA in comparatie cu raportul din luna ianuarie. Cu toate acestea, am putea observa o crestere a indicilor SUA si a dolarului daca raportul NFP depaseste asteptarile in a patra luna consecutiv.

Urmatorul raport NFP va afecta politica FED in urmatoarele cateva luni, iar banca centrala poate emite un raport pozitiv de crestere a ratei la jumatatea anului.

Pe de alta parte, daca raportul de vineri va fi sub asteptari, FED poate amana decizia cu privire la rata, ceea ce va duce la scaderea indicilor. In oricare dintre situatii, este de asteptat o volatilitate ridicata in aceasta vineri.

Nu pierde posibilitatea de a profita de piata.
Pregateste-te sa tranzactionezi !

Sursa articol:https://info.ufx.com/roShare/Bookmark

Niciun comentariu: