Un job la videochat ?

angajari_videochat
Lasand la o parte cat este de moral sau imoral ca o persoana sa isi castige existenta din activitati de videochat,trebuie sa observam un lucru cert si anume ca aceste joburi controversate sunt printre cele mai bine remurate activitati

In ultima vreme ziarele  de mare tiraj sau diverse site-uri sau bloguri online au reclama cu oferte de angajare la studiouri de videochat.Salariile sunt de departe foarte tentatente cu avansuri de 500 de dolari sau uneori chiar mai mult si posibilitati ulterioare de castiguri mari.

Aceste activitati de videochat au cunoscut o dezvoltare uriasa in intreaga tara in ultima vreme insa de departe Bucurestiul este pe primul loc in acest top.E posibil ca aceasta dezvoltare sa fie pe fondul crizei economice si a salariilor mici oferite de angajatori tinerilor din ziua de azi.

Sa luam un mic exemplu.O tanara din Rep.Moldova sau din diverse zone ale Romaniei care vrea sa isi faca studiile in Bucuresti nu poate face fata cheltuielilor cu un salariu de 250-300 de euro deoarece chiria este costisitoare in capitala.Castigurile dintr-un job obisnuit nu depasesc 350 de euro in cazul unor joburi bunicele.De obicei tinerii pana in 25 de ani nu prea sunt ofertati cu salarii mai mari de 200-250 de euro.

Asadar iata cateva motive expuse mai sus care fac ca o tanara (mai ales din provincie) sa aleaga un job la un studio de videochat.Este bine sau este rau sa lucrezi la videochat ? Este moral sau imoral ? Sunt intrebari care nu au un raspuns general  iar eu chiar sunt impartial.Atata timp cat un job este legal nu am nimic impotriva.Detalii despre joburi la un studio de videochat puteti gasii de exemplu si pe FunkStudio.ro

Videochatul nu este pentru oricine asta e clar.Sunt diverse conditi care trebuiesc indeplinite.Decizia de a lucra la un studio de videochat nu este una usoara insa poate fi uneori extrem de banoasa.Trebuie sa va ganditi bine inainte de a accepta un astfel de loc de munca.Cel mai important este ca jobul sa se defasoare cu un contract de munca legal altfel riscurile sunt prea mari si nu se merita.


Share/Bookmark

7 comentarii:

stomatologie arad spunea...

vorba aia.. ce face o femeie cu 'curu' nu fac 10 barbati cu capu'

Anonim spunea...

bine zis,foarte adevarat

Studio videochat Bucuresti spunea...

Adevarul este ca multe tinere se simt atrase de aceasta meserie: se castiga peste medie, programul este destul de flexibil si condtiile de lucru sunt foarte bune la un studio de videochat profesionist.

Ana spunea...

Dar de ce nu un job la videochat? Mai ales acum cand nici nu mai trebuie sa te angajezi undeva, ci pur si simplu poti face videochat de acasa simplu si comod.
Noi vrem sa te ajutam in acest drum, asa ca daca esti interesata te asteptam pe site-ul nostru sa aflii mai multe:

http://www.videochat-acasa.info/site-uri.html

Videochat acasa spunea...

Videochatul de acasa este cel mai simplu, asa ca nu mai stati pe ganduri! Poti castiga cat vrei si poti avea intimitatea pe care ti-o doresti!

Narcica spunea...

Eu sunt de parere ca videochatul nu este atat de simplu, trebuie sa ai anumite calitati sa poti face bani, cel putin eu asta cred.

Daniela spunea...

Nu este un domeniu simplu, dar este avantajos din punct de vedere al castigurilor, dar si a oportunitatilor, mai ales daca alegi sa lucrezi pentru un studio cu experienta in domeniu.