Apple 112.35 inainte de deschiderea pietei americane

forex_trading Conform datelor publicate, in Statele Unite sistemul de operare al celor de la Google a avut 48.4% din piata, o scadere cu 2.1% fata de aceeasi perioada cu un an inainte, in timp ce iOS-ul celor de la Apple a crescut cu 4.3%, pana la 47.7%, fiind la un pas sa preia suprematia de la Android. Analiza arata ca Windows Phone si-a pastrat locul 3, avand 3%, fata de 4.7% in noiembrie 2013.

In Europa, situatia este destul de difereita, Android avand 66.8% din piata, in timp ce iOS 23.8%. Chiar daca diferenta este mult mai mare, progresul Apple ramane vizibil. Singurul loc unde Apple a inregistrat o scadere este in Japonia, iar aceasta a fost una drastica, de 15.3%. In aceasta tara insa, Apple are avantaj fata de Android, in ciuda unei cresteri cu 12.4% pentru OS-ul celor de la Google.
Kantar Wordpanel, agentia de cercetate, a publicat un nou raport in ceea ce priveste popularitatea sistemelor de operare pentru telefoane. Studiul acopera Europa, Statele Unite si Asia si ia in calcul cifrele pentru lunile septembrie, octombrie si noiembrie 2014, aratand o scadere a diferentei intre Android si iOS.

Share/Bookmark

Niciun comentariu: