Stil de tranzacționare - program educațional

Cum poți concura cu profesioniștii și marile instituții?

De câte ori tranzacționezi în piețele financiare, concurența TA constă în profesioniști de top, responsabili pentru majoritatea volumului zilnic. Aceștia au aproape toate avantajele față de TINE: aptitudini, experiență și orice alt avantaj ce poate fi cumpărat cu bani mulți: echipament, surse de informare, analize de top. Ai cam aceleași șanse pe care le-ai avea într-o competiție cu un sportiv de clasă. Așadar, cum concurezi cu aceștia?

Simplu, nu o faci!
Răspunsul exact este că nici măcar nu ar trebui să încerci să tranzacționezi precum ei.

Nu-i nimic, sunt o mulțime de bani ce pot fi câștigați, dacă știi secretul, care de fapt, nici măcar nu este un secret. Doar rațiune. Vei înțelege imediat.

Pentru început, nu încerca să devii o imitație eșuată a unui profesionist experimentat. Încearcă să devii un foarte bun începător. Asta înseamnă să găsești și să utilizezi stiluri, metode și unelte pe care și un începător le poate utiliza și implementa cu succes.

Vei petrece majoritatea timpului căutând cu calm și răbdare graficele pentru cele câteva oportunități potrivite stilului tău și nu vei căuta cu disperare, lipit de calculator, grafice pentru a efectua o multitudine de tranzacții bazate pe decizii luate în grabă, pe termen scurt și mișcări greu de anticipat, cu probabilitățile împotriva TA.

Cum identifici și execuți aceste tranzacții simple, cu risc limitat și potențial ridicat?

Așa cum ți-am explicat de multe ori aici la Admiral Markets, trebuie să începi prin a înțelege CE FEL DE TRADER EȘTI și CE STIL DE TRANZACȚIONARE ți se potrivește cel mai bine.

Îți vom arăta diferite metode și tehnici de tranzacționare ce sunt mai simple și mai inteligente. Îți vom oferi o serie de indicatori și sisteme testate pe date istorice pentru a identifica instrumentul, perioada și parametrii optimi pentru maximizarea profitului în condițiile unui risc limitat.

Indiferent de nivelul și apetitul la risc pe care-l ai, avem soluția pentru TINE. Care e ideea până la urmă?

Iată și ideea: am conceput o serie de webinarii premium ce îți oferă:

    5 stiluri de tranzacționare diferite
    4 metode de evaluare a unei tranzacții
    4 indicatori reprezentativi pentru aceste stiluri

Citeste mai mult:
http://www.admiralmarkets.ro/fundamental/04.09.2014-0?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=webinar

Share/Bookmark

Niciun comentariu: