Tradeville, lider de piata in online trading

Despre Tradeville :

 tradeville.eu

Tradeville, lider de piata in online trading, a fost prima companie din Romania care a dezvoltat o platforma de tranzactionare online, ceea ce ne-a consacrat ca fiind singurul intermediar care, in ultimii zece ani, si-a mentinut pozitia de lider in clasamentul Sibex si locul in top zece al intermediarilor de retail de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Lider in aplicarea inovatiilor tehnologice pe piata de capital, Tradeville ofera aplicatii online simple pentru investitorii la inceput de drum, dar si aplicatii online si desktop avansate si customizabile pentru traderii activi. Clientii Tradeville au posibilitatea de alege instrumentele care li se potrivesc: actiuni, obligatiuni, contracte futures, options sau CFDs pe marile piete internationale.

Profilul clientilor: barbati, 25-55 de ani, cu venituri mid-to-high, din mediul urban.

Tradeville si-a asumat rolul social de a promova piata de capital in Romania prin initierea unor programe gratuite de educare a publicului in anul 2007. Succesul dovedit de numarul mare de cursanti, in circa doi ani participand 1.950 de persoane, ne-a determinat sa oferim seminarii online (webinarii), atat publicului larg cat si clientilor, unde pot invata de la notiunile de baza in tranzactionarea bursiera si pana la cele mai avansate tehnici. Avand avantajele de a economisi timp prin lipsa deplasarilor si de a beneficia de confortul casnic, webminariile au atras un numai mare de participanti decat in mediul traditional, numarul acestora depasind 4.900 intr-un an.

Cei interesati beneficiaza de o serie de cursuri cu grade diferite de dificultate, in care ii educam despre:
- Mecanismele bursei
- Tipologii de investitori, instrumente aferente si construirea unui portofoliu adecvat
- Riscuri si randamente pe tipuri de instrumente
- Strategii de tranzactionare
- Oportunitati curente din piata


Share/Bookmark

Niciun comentariu: