Despre Card Avantaj

Prezent de 10 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor. Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate. CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare – bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online, etc – fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 10.000 de magazine partenere. Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Beneficii Card Avantaj:

    Posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda produsele achizitionate din reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank, dupa cum urmeaza:
    - intre 1 si 12 rate, in orice locatie a comerciantilor parteneri;
    Bonus pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM - 0,3% din valoarea fiecarei tranzactii se va regasi in contul de bonus
    Acces gratuit in salonul "Business Lounge" din cadrul Aeroportului International Cluj-Napoca.
    0 lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare).
    Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate)
    Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit.
    Dubla functionalitate - credit/debit: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card.
    Posibilitatea alegerii datei de emitere a extrasului de cont (7, 20, sau ultima zi a lunii)
    Servicii disponibile detinatorilor de card aflati in strainatate: asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea in regim de urgenta a unei sume de bani.
    Posibilitatea de a solicita pana la 5 carduri suplimentare.
    Posibilitatea alimentarii contului de card la ATM-urile cu functie de "cash in"
    Posibilitatea de a schimba codul PIN la bancomatele Credit Europe Bank.
    Obtinerea de mini-extrase de cont de la bancomatele Credit Europe Bank.
    Comunicarea sumei minime de plata prin transmiterea lunara a unui SMS.

Aplica ACUM pentru CardAvantaj!

Share/Bookmark

Niciun comentariu: