Cum tranzacționăm NFP

Noi maxime, noi date false?

Luna precedentă, economia a câștigat 288.000 de joburi, cu 70k peste așteptări. Surprinzător, reacția inițială, a fost revărsată și dolarul s-a depreciat.

Este evident că statisticile făcute public de guvern au luat-o razna de-a dreptul. Sunt publicate 288.000 de locuri de muncă adăugate, însă, pentru populația sub 55 de ani, s-au pierdut încă 270.000 de joburi. La începutul anilor 2000, 64 din 100 de oameni apți de muncă, aveau un job. În 2008 procentul a început să scadă spre 60%, iar acum a intrat sub 60%. Iată un trend descendent de aproape 15 ani, iar REALITATEA este că peste 100 de milioane de americani apți nu muncă, nu au un job. Cele 6.3 procente prezentate drept rata a șomajului, sunt o minciună sfruntată pentru media și electorat. Aproape 10 milioane nu au oficial loc de muncă, însă aici trebuie menționați și cei 100 de milioane care nu sunt în piața muncii și nu sunt luați în calculul ratei șomajului. Ceea ce înseamnă că începând din 2000, numărul acestora a crescut cu aproximativ 50%, de la 70 de milioane în acel moment. Trilioanele de dolari ale FED-ului au ajuns în speculații financiare și scheme piramidale și nu în economia reală.

Cum s-a ajuns la o rată a șomajului de 6.3%, ce la suprafață arată senzațional, însă în realitate este doar o altă manipulare a mediei, electoratului și din păcate, a traderilor care iau în calcul zgomotul din piață?

Foarte simplu, guvernul a mutat 1 milion de oameni în afara forței de muncă și nu au fost luați în calculul șomajului. De aceea, rata a scăzut! Aceste cifre sunt dea dreptul ridicole, la fel cum inflația este manipulată de zeci de ani. Încă o dată, datele nu contează și totul este DEJA inclus în grafice, pentru că marii jucători, băncile ce conduc FED-ul și celelalte bănci centrale, le cunosc deja și le manipulează în propriul interes. Tranzacționând pe baza datelor sau așa zisului context economic, veți fi întotdeauna cu un pas înapoi și veți vinde când ar trebui să cumpărați și veți cumpăra când ar trebui să vindeți. Lăsa-ți media și analiștii care nu au tranzacționat niciodată să le discute și concentrați-vă pe aspectele tehnice și psihologice, incluzând aici interpretarea fundamentelor la nivel de interes și impact emoțional asupra traderilor slabi. Rețineți că obiectivul unui trader nu este să aibă dreptate sau să înțeleagă situația economică (există economiști pentru aceasta) și doar să anticipeze ceea ce majoritatea va face în curând. Nu ceea ce A făcut, ceea ce VA face.

Cititi mai multe: 
http:/www.admiralmarkets.ro/fundamental/06.06.2014?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Non+Farm+Party+-+C%C3%A2%C8%99tig%C4%83+500+USD+%C3%AEntr-un+cont+real&utm_campaign=20140606_m120807168_weekly+report+Mai+30&utm_term=cite_C8_99te+raportul+complet

Share/Bookmark

Niciun comentariu: