Site de anunturi imobiliare

anunturi imobiliare

La o discutie,un amic se plangea de tarifele extrem de mari pe care unele agentii imobiliare le percep atunci cand ofera clienti pentru un apartament sau o casa pe care doresti sa o inchiriezi.Din discutie si din cate mai stiu si eu despre piata imobiliara sunt total de acord cu el.Simpla intermediere a acestor companii costa pana la 50-60% din prima chirie.Enorm dupa parerea mea doar pentru o intermediere intre proprietar si chirias.

Prietenul meu este un proprietar de garsoniera care doreste sa inchirieze imobilul sau insa doreste sa discute direct cu potentialii clienti.Asadar i-am recomandat sa dea anunturi pe internet si sa consulte site-uri de profil.
Printre altele un site indicat ar fi titirez.ro care nu reprezinta o agentie imobiliara.Deci poate evita agentiile imobiliare si poate intra direct in contact cu cei care vor sa inchirieze prin anunturi online.
Bineinteles ca agentii imobiliari scotocesc zilnic toate site-urile de anunturi imobiliare si preiau cat mai multe anunturi insa sansa de a discuta direct cu un eventual chiris e mai mare pe titirez.ro.

Pentru a fi la curent cu stiri din domeniul imobiliar i-am recomandat si imopedia.ro un site care face diverse statistici care il vor ajuta sa fixeze un pret ca mai corect pentru chirie.
Zona in care se situeaza garsoniera este militari.Cu siguranta va gasi multe informatii utile navigand aici garsoniere de inchiriat militari


Share/Bookmark

Un comentariu:

Robert spunea...

Pentru Sibiu va recomand http://www.eurosibimobiliare.ro