Motive pentru care nu castigi bani dintr-o afacere online

Din experienta va voi spune care cred eu ca sunt motivele pentru care nu toti fac o afacere profitabila pe net si de ce trebuie sa nu va invinuiti pentru faptul ca ati avut curajul de a aborda o afacere pe net chiar daca stiati ca banii din afaceri pe Internet nu se fac tocmai rapid.

 1. Ai asteptari nerealiste Sa visezi este incurajator. Sa o faci realist este uneori dureros si de aceea preferam sa visam. Multi incepatori din cei ce abordeaza afacerile pe net se lasa inselati de marketingul agresiv al celor cu experienta. Unii ii numesc pe acestia din urma escroci. Eu nu as merge atat de departe. As spune ca ei incearca si daca sunt si fraieri care se prind in lant inseamna ca aceia inca nu sunt destul de maturi ca sa realizeze ca nimic nu se face fara munca. Daca vei incepe o afacere pe net cu gandul ca in cateva luni vei fi bogat si vei avea lumea la picioare, asa cum te-a asigurat nu stiu care pagina de prezentare a unei afaceri miraculoase, vei ceda rapid si afacerea ta pe net va muri inainte de a se naste.

2. Vrei sa faci prea mult si prea repede in detrimentul calitatii Stim toti ca graba strica treaba. Stiu ca ai nevoie de bani, dar daca ai inceput o afacere online ca sa castigi rapid bani si te grabesti sa ajungi la profit sarind peste etape risti ca sa nu-ti poti atinge obiectivele, mai ales daca ele sunt si mult mai inalte decat pot fi la momentul respectiv.

3. Lipsa cunostintelor de baza despre marketingul online Sa incepi o afacere pe net fara cunostinte de baza despre marketingul online este un curaj nebun si trebuie sa fii constient ca daca ai facut-o trebuie sa muncesti de zece ori mai mult. Fara sa stapanesti competentele necesare marketingului online, notiuni de gazduire site, alegerea domeniului, cautarea cuvintelor cheie, optimizarea motoarelor de cautare, va fi greu sa inaintezi cu pasi rapizi asa cum ti-ai propus de la inceput.

4. Nu vrei sau nu poti sa investesti in afacerea ta online Stiu, vei spune ca ai inceput afacerea pe net pentru ca este gratis, asa cum ai aflat de la multi. Si totusi, o afacere online este gratis pentru cei ce sunt profesionisti si poseda toate cunostintele necesare.

Read more: 
http://www.lumis-detoatepentrutoti.com/2013/12/afacere-pe-net-profitabila-nu-fac-toti.html#ixzz2tN3zcb6S

Share/Bookmark

Niciun comentariu: