Alegeti un broker autorizat si inregistrat!

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat o alertă către investitorii si potentialii investitori de pe piata, asupra riscului pe care-l prezinta tranzactiile efectuate într-un cadru nereglementat şi nesupravegheat.
"ASF avertizează investitorii cu privire la existenţa unor practici abuzive, lipsite de etică şi în unele cazuri desfăşurate, în mod ilegal, de firme neautorizate în vederea oferirii de servicii de investiţii în produse financiare complexe, care implică un risc crescut. Aceste practici presupun:
Publicitate înşelătoare prin prezentarea câştigurilor probabile fără menţionarea riscurilor mari aferente;
Marketing agresiv;
Folosirea datelor de contact fără acordul utilizatorilor;
Vânzarea, cu bună ştiinţă, a unor produse financiare complexe către grupuri vulnerabile de consumatori fără pregătire de specialitate în domeniu;
Prestarea fără autorizaţie sau în condiţii neconforme a serviciilor de consultanţă în investiţii;

ASF derulează în prezent activităţi pentru asigurarea unui mediu corect, concurenţial şi transparent în piaţa de capital din România. Astfel, ASF ia măsuri pentru îndreptarea problemelor identificate în piaţă prin măsuri de supraveghere, control şi îmbunătăţire a legislaţiei, cu accent pe protecţia investitorilor", se arată în alerta emisă vineri de ASF.
Aceasta este prima reacţie publică a Autoritatii de Supraveghere în legătură cu piata Forex. Numeroase firme au început în ultimii ani să ofere şi să promoveze agresiv tranzacţii cu valute, acţiuni străine sau mărfuri realizate într-un cadru nereglementat şi nesupravegheat. Multe astfel de firme nu sunt autorizate şi supravegheate de ASF!
Nota: Broker online recomandat  Admiral Markets AS/ http://www.admiralmarkets.ro/


Share/Bookmark