Tranzactionarea online pe intelesul tuturor

Mi-am propus sa promovez in aceasta luna una dintre cele mai populare platforme de tranzactionare online eToro.Am mai publicat si alte articole despre tranzactii pe piata valutara internationala,scrise de mine sau pasaje preluate de pe alte site-uri deoarece este un subiect care merita toata atentia celor care vor sa investeasca bani cu o rata mare de profit dar si cu o doza destul de mare de risc.Riscul poate fi gestionat ,insa trebuie sa va familiarizati cu acest tip de afacere online

Pot copia alti brokeri?

Da!
Din punctul acesta de vedere este un mare avantaj.Platforma de tranzactionare eToro este foarte prietenoasa,usor de inteles chiar si pentru cei mai putin experimentati in tranzactii pe piata valutara internationala si va permite sa copiati activitatea altor brokeri pentru a avea profit.


Care este cea mai buna modalitate de a copia activitatea altor brokeri ?

Va recomand sa tranzactionati urmarind miscarile altor brokeri si intrand in piata atunci cand tranzactioneaza ei pe anumite perechi valutare si nu copiind intreaga lor activitate.Daca borkerul X  da vanzare in piata adica SELL la perechea valutara GBP/USD spre exemplu ,intrati in piata si dv in acelasi moment cu el facand aceasi miscare.Dupa aceea urmariti ce se intampla si inchideti pozitia atunci cand sunteti pe profit.Nu trebuie sa asteptati sa inchida borkerul pe care il copiati deoarece de multe ori ei seteaza ca tranzactia sa se inchida automat la o anumita rata de profit.De asemenea multumiti-va si cu mai putin profit decat deloc,sau in pierdere.
In acest mod eu am inchis de multe ori pozitii in piata pe profit iar borkerul dupa care am copiat pozitia a inchis in pierdere uneori.


Exemple de brokeri pe care ii puteti urmari pe eToro pentru a le copia pozitiile in piata 

Eu am remarcat cativa bokeri foarte buni in acest an pe care i-am copyat cu succes .Remarc din nou ca am copiat anumite pozitii pe care ei le-au deschis in piata si nu intreaga lor activitate.Printre acestia va recomand:

AnasSleimanAnasSleiman ,Malsolo,robysms61,dmihaylov


Parerea mea despre acest tip de afaceri online 

Spre deosebire de alte afaceri de 2 bani care se promoveaza online foarte agresiv , sisteme de tip piramidal gen viva sms,neobux,clixsense, si alte retete false care va promit castiguri ireale , tranzactionarea pe piata valutara internationala este altceva.Aveti sansa sa invatati cum puteti sa faceti in mod real profit. Daca stati bine cu matematica veti intelege foarte repede despre ce este vorba.Un plus care v-ar ajuta substantial ar fi sa cunoasteti si limba engleza .

Exista riscul sa pierdeti bani asadar investiti cu atentie !

Dozati-va apetitul pentru risc ,lacomia si emotiile mai ales! Intrati in tranzactii cu riscul cat mai mic ! Eu tranzactionez cu o 0,01-0,05.Va puteti selecta aceasta rata de risc inainte de a intra in tranzactie.Riscul mai mare aduce profit foarte mare insa si posibilitatea de a pierde foarte mult intr-un termen scurt.

Pe final va multumesc ca ati citit acest articol si va recomand prudenta si informare daca doriti sa aveti profit .Mult succes  !

Va puteti deschide si dv. un cont gratuit pe platforma de tranzactionare eToro click pe link-ul urmator: RO_Social_Woman_LPShare/Bookmark

2 comentarii:

Blogger spunea...

SuperPayMe is the biggest work from home website.

Blogger spunea...

eToro is the ultimate forex broker for beginning and advanced traders.