Tranzactionarea online pe intelesul tuturor

Mi-am propus sa promovez in aceasta luna una dintre cele mai populare platforme de tranzactionare online eToro.Am mai publicat si alte articole despre tranzactii pe piata valutara internationala,scrise de mine sau pasaje preluate de pe alte site-uri deoarece este un subiect care merita toata atentia celor care vor sa investeasca bani cu o rata mare de profit dar si cu o doza destul de mare de risc.Riscul poate fi gestionat ,insa trebuie sa va familiarizati cu acest tip de afacere online

Desi si pentru mine a fost destul de greu la inceput sa inteleg cum sta treaba cu tranzactionarea valutelor online dupa un studiu aprofundat am descoperit ca merita sa ma implic datorita profitului substantial care se poate obtine.
Cine ofera rate de profit de 20-50-60 % intr-un timp scurt in orice afacere online sau offline din Romania sau chiar de afara ? Dati-mi exemple daca stiti


Am inceput fara nici un risc cu bonusul oferit de eToro la deschiderea unui cont pe platforma lor

Pentru  a face cunsocuta platforma online de tranzactionare si altor persoane interesate eToro ofera de cateva ori pe an diverse bonusuri la deschiderea pentru prima data a unui cont.Asa am inceput sa tranzactionez online valute pentru prima data.Nu a fost simplu si am observat ca trebuie atentie pentru a castiga.Atentie insemna o urmarire a graficelor si a celor mai buni traderi care activeaza pe eToro.
Intr-un business de acest fel  nu se castiga la intamplare iar riscul este pe masura daca nu sunteti informati.

Pot copia alti brokeri?

Da!
Din punctul acesta de vedere este un mare avantaj.Platforma de tranzactionare eToro este foarte prietenoasa,usor de inteles chiar si pentru cei mai putin experimentati in tranzactii pe piata valutara internationala si va permite sa copiati activitatea altor brokeri pentru a avea profit.

Care este cea mai buna modalitate de a copia activitatea altor brokeri ?

Aici este o chestie de discutat.Multi isi fac cont mai ales pe baza bonusului oferit de eToro si dau copy la un broker care tranzactioneaza bine.
Si eu am facut la fel la inceput insa nu este chiar bine asa.Pentru a avea un profit mai mare va recomand sa tranzactionati urmarind miscarile altor brokeri si intrand in piata atunci cand tranzactioneaza ei pe anumite perechi valutare si nu copiind intreaga lor activitate.
Daca borkerul X  da vanzare in piata adica SELL la perechea valutara GBP/USD spre exemplu ,intrati in piata si dv in acelasi moment cu el facand aceasi miscare.Dupa aceea urmariti ce se intampla si inchideti pozitia atunci cand sunteti pe profit.Nu trebuie sa asteptati sa inchida borkerul pe care il copiati deoarece de multe ori ei seteaza ca tranzactia sa se inchida automat la o anumita rata de profit.De asemenea multumiti-va si cu mai putin profit decat deloc,sau in pierdere.
In acest mod eu am inchis de multe ori pozitii in piata pe profit iar borkerul dupa care am copiat pozitia a inchis in pierdere uneori.

Exemple de brokeri pe care ii puteti urmari pe eToro pentru a le copia pozitiile in piata 

Eu am remarcat cativa bokeri foarte buni in acest an pe care i-am copyat cu succes .Remarc din nou ca am copiat anumite pozitii pe care ei le-au deschis in piata si nu intreaga lor activitate.Printre acestia va recomand:

AnasSleimanAnasSleiman ,Malsolo,robysms61,dmihaylov

Am copiat o parte din activitatea acestor brokeri si am avut profit de 100% la sumele investite.

Incercati-bva si dv abilitatile de broker si luati bonusul oferit de etoro cu ocazia sarbatorilor

eToro va ofera 50 de dolari in perioada  1 Decembrie 2013 -5 ianuarie 2014 la deschiderea unui cont ! Gratuit,fara nici o obligatie financiara din partea dv. fara nici o investitie

 

Parerea mea despre acest tip de afaceri online 

Spre deosebire de alte afaceri de 2 bani care se promoveaza online foarte agresiv , sisteme de tip piramidal gen viva sms,neobux,clixsense, si alte retete false care va promit castiguri ireale , tranzactionarea pe piata valutara internationala va va aduce profituri bunicele daca aveti rabdare sa intelegeti cum se desfasoara acest tip de business.Aveti sansa sa invatati cum puteti sa faceti in mod real profit
Daca stati bine cu matematica veti intelege foarte repede despre ce este vorba.Un plus care v-ar ajuta substantial ar fi sa cunoasteti si limba engleza .

Exista riscul sa pierdeti bani asadar investiti cu atentie !

Dozati-va apetitul pentru risc ,lacomia si emotiile mai ales! Intrati in tranzactii cu riscul cat mai mic ! Eu tranzactionez cu o 0,01-0,05.Va puteti selecta aceasta rata de risc inainte de a intra in tranzactie.Riscul mai mare aduce profit foarte mare insa si posibilitatea de a pierde foarte mult intr-un termen scurt.

Pe final va multumesc ca ati citit acest articol si va recomand prudenta si informare daca doriti sa aveti profit .Mult succes  !

Va puteti deschide si dv. un cont gratuit pe platforma de tranzactionare eToro click pe link-ul urmator: RO_Social_Woman_LP

Pentru a va lua bonusul pentru investitii de 50 de dolari la prima deschidere a unui cont  click  pe bannerul din articol de mai sus.Bonusul este oferit doar in luna decembrie 2013Share/Bookmark

2 comentarii:

Blogger spunea...

SuperPayMe is the biggest work from home website.

Blogger spunea...

eToro is the ultimate forex broker for beginning and advanced traders.