Marketing informational

Traim in era informationala, iar Internetul este mediul ideal de comunicare, prin care poti ajunge sa dai know-how-ul pe care il ai pe bani. Stiti care sunt cele mai bune tactici de pescuit sau care sunt secretele pentru o casnicie reusita ? Sau stiti sa cantati la chitara ori sa faceti cele mai apetisante mancaruri ?

Inainte de a incepe o afacere, ganditi-va la cariera pe care o aveti, la interesele si pasiunile dumneavoastra. Aproape tot ceea ce stiti in plus fata de altii poate fi transformat intr-o sursa sigura de venit si, tocmai de aceea, nu trebuie sa va faceti griji ca nu sunteti un expert.

Cu toate acestea, daca nu credeti ca stiti tot ceea ce trebuie sa stiti despre un anumit lucru pentru ca altii sa plateasca pentru acesta, atunci puteti sa angajati un specialist care sa furnizeze toate informatiile necesare publicului dumeavostra. Este ca si cum ati intervieva un medic veterinar despre cum se dreseaza un caine, iar acesta v-ar raspunde si v-ar oferi, astfel, toate informatiile din care puteti face bani.

Citeste mai mult:
 http://www.wall-street.ro/articol/Start-Up/46405/5-idei-de-afaceri-online-pentru-timpul-liber.html#ixzz2W1NVaNttShare/Bookmark

Niciun comentariu: