Înregistrare AlertPay

 Înregistrarea se realizează în 7 pași, pașii 8 si 9 sunt opționali.

1)Alege din lista rulantă Romania și apoi apasă Get Started. Personal Starter este cel mai rentabil tip de cont, are o limită de 400 $ pe lună și 2000 $ pe an. Nu îți face griji, contul se poate upgrada și după aceea.

 2)Completează datele tale personale. Ai grijă ca acestea să fie corecte, în special numele și prenume, pentru a nu avea probleme mai târziu la retragerea banilor.

3)Alege adresa de email, parola și întrebările de securitate. Atenție, adresa de email trebuie să fie una validă, trebuind să o confirmi puțin mai târziu. Adresa de email va fi și id-ul cu care te loghezi pe AlertPay, dar și modul prin care îți vei primi banii. Apoi alege întrebările de securitate și răspunde la ele, nu uita ce ai scris la răspunsuri pentru că îți vor fi necesare în caz că uiți parola. La final apasă Register!

4)Înregistrarea s-a terminat, dar mai ai de confirmat adresa de email.

 5)Intră în căsuța de email și da click pe link-ul afișat în mesajul de la AlertPay.

6)Pentru confirmarea adresei de email scrie parola de la AlertPay aleasă la pasul 3).

7)Alege un PIN pentru tranzacții. De fiecare dată când vei trimite bani din cont trebuie să introduci acest PIN. El trebuie sa fie format din 4 până la 8 cifre.

 8)Dacă imediat după înregistrare statusul contului arată: Pending Account Verification trebuie sa urmezi procedura de verificare. Verificarea în mod normal este necesară numai la trimiterea banilor în e-gold, dar de data aceasta este obligatorie. Apasă link-ul Become Verified ca în imaginea de mai jos:

 9)La Document Types selectează Photo ID și trimite o imagine scanată după carte de identitate, pașaport sau permis de conducere și apasă Next. Apoi repetă procesul selectând Proof of Adress si încarcă o imagine scanată a unei facturi sau a unui extras de cont.

sursa articol: http://bllu3sky.blogspot.ro/2008/03/nregistrare-alertpay.html

Share/Bookmark

Niciun comentariu: