Inchirieri masini

Inchirieri masini In zilele noastre masina nu mai este un lux, ci o necesitate.Este destul de dificila viata fara un autoturism , mai ales cand esti conditionat de un job sa ai masina.
Totusi sunt situatii limita cand masina are nevoie de reparatii si nu te poti folosi de ea sau cand ai nevoie urgenta de o masina pentru a rezolva anumite probleme si nu ai la cine sa apelezi rapid.
Norocul nostru este ca si la noi in RO au aparut deja firme care inchirieaza autoturisme cum ar fi de exemplu Andvas Timisoara.
Bineinteles ca au si site pe internet pentru ca o afacere care se respecta se promoveaza si in mediul online.http://www.andvasrentacar.ro/ 

Deci fie ca aveti nevoie de un autoturism pentru o zi sau pentru mai multe zile puteti apela cu incredere la Andvas Timisoara mai ales daca locuiti in Timisoara.
O chestie draguta pe care am remarcat-o la Andvas este aceea ca ei iti livreaza masina la adresa dorita fara sa fiti nevoiti dv. sa mergeti la locatia lor.
Tarifele de inchirieri auto sunt decente dupa parerea mea si incep undeva de la 20 euro /zi.Oferta de masini de inchiriat este si ea rezonabila si puteti alege din autoturime precum logan,opel,volkswagen etc..
Intrebarea este: Aveti nevoie urgent de o masina ?
Raspuns : Gasiti oricand masini de inchiriat la Andvas Timisoara

Share/Bookmark

Un comentariu:

Unknown spunea...

Inchirierea unei masini e o necesitate mai ales pentru cei ce calatoresc in interes de afaceri sau pentru turisti.

Ultima data cand ma fost plecat in delegatie am luat o masina de la un rent a car Brasov si mi-am facut treaba pentru caetva zile.
A fost mult mai usor decat sa calatoresc noaptea cu masina personala si sa fiu obosit a doua zi.