Destinatii de vacanta

vacanta Bulgaria Pentru orice persoana timpul liber face parte din lucurile esentiale in viata. In mod specific vacanta sau concediul este una dintre perioadele din an pe care le asteptam cu nerabdare.Dupa un an de munca alegerea unei destinatii de vacanta corespunzatoare are efect maxim.
Ar fi bine daca toate ofertele de vacanta ar fi la fel de bune.Din pacate nu este asa.Sunt lucruri bune si lucruri rele si cand vine vorba de concedii si destinatiile alese.
Nu mai pun in discutie pretul si calitatea serviciilor care difera de la o oferta la alta.Din experienta pot spune ca un pret mediu este satisfacator daca stii cum sa te orientezi.Nu este insa un tipar.
Mai nou imi place concurenta dintre litoralul bulgaresc si statiunile turistice de la noi din Ro.Ma bucur pentru ca exista concurenta pentru noi pentru ca poate doar asa serviciile vor fi din ce in ce mai performante si la noi.
Statiunile din Bulgaria ,trebuie sa recunosc ,se prezinta un pic mai bine decat o mare parte din cele din Ro.
E o parere a mea cu care si cativa din amicii mei sunt de acord.Nu sunt diferente mari insa conteaza acel ''putin'' oferit mai mult.
Ofertele de cazare, hotelurile din Bulgaria sunt o alegere buna pentru cei cu venituri medii de la noi.Un pic mai buna decat ce oferim noi.Ma refer la calitate - pret .
Multi din prietenii mei deja si-au rezervat , din aceasta perioada vacantele din acest an in Bulgaria.Probabil o sa le urmez exemplul si eu.
Alegerea agentiei de turism este de asemenea un punct important.Am mai scris despre acest aspect.
Printre agentiile de turism pot sa va spun ca am gasit ofertele Vola.ro care merita luate in considerare.Nu strica sa-i vizitati mai ales ca sunt la un click distanta
Alegerea este insa a dv. Testati piata si ofertele care sunt din belsug si alegeti oferta cea mai buna pentru o vacanta reusita

Share/Bookmark

Un comentariu:

Marian spunea...

Si eu am ales ca destinatie de vacanta litoralul bulgaresc si a fost o decizie buna.