Copiaza cei mai buni traderi pe eToro

eToro va ofera si dv posibilitatea sa tranzactionati online . Daca nu aveti cunostinte despre piata de capital puteti copia traderi cu experienta pe platforma de tranzactionare eToro.

eToro ofera oricui posibilitatea de a copia cei mai buni traderi care tranzactioneaza pe platforma lor.Trebuie sa fiti atent inainte de a copia pe cineva la performantele pe care le-a avut anterior traderul respectiv.Este foarte simplu pentru ca platforma de tranzactii online eToro pune la dispozitia dv. diverse grafice de performanta.

De unde vin castigurile ? 
Nu va garanteaza nimeni profitul sigur, insa castigurile vin din tranzactii online pe valute sau marfuri. Sa presupunem ca investim 20 de euro in aur argint sau petrol iar pretul acestuia va creste.In acest caz si veniturile dv vor creste.E simplu la prima vedere insa daca nu aveti cunostintele necesare si mai ales informatii din piata nu veti castiga usor.

De aceea eToro va ofera posibilitatea de a copia traderi performanti din intreaga lume, alegerea fiind a dv.Eu am copiat un trader din UK care este foarte inspirat atunci cand investeste iar din 20 de euro investiti am reusit sa fac vreo 60.Din cei 60 de euro 25 i-am retras in contul meu de PayPal ca sa verific corectitudinea brokerului in privinta platilor ,iar restul i-am lasat in continuare pe platforma pentru a se inmultii.

Mi-am dorit sa fie un articol foarte simplu, scurt si pe intelesul tuturor.Practic nu aveti nimic de pierdut ci din contra de castigat.Totul depinde de decizia dv. pentru a castiga.Va invit sa va inscrieti si sa va incercati talentul de afacerist dand click aici.Share/Bookmark