Copiaza cei mai buni traderi pe eToro

Luati-va bonusul gratuit de 20 dolari oferit de eToro si investiti inteligent copiind cei mai buni traderie.eToro va ofera si dv posibilitatea sa tranzactionati online
La prima inscriere primiti 20 de dolari pentru a va incerca indemanarea in tranzactii online.Prin aceste bonusuri eToro isi popularizeaza platforma de tranzactionare pe internet.
Nu este de ratat o asemenea sansa mai ales ca dv. nu investiti absolut nimic ci din contra puteti castiga.Daca nu aveti cunostinte despre piata de capital puteti copia traderi cu experienta pe platforma de tranzactionare eToro.

eToro ofera oricui posibilitatea de a copia cei mai buni traderi care tranzactioneaza pe platforma lor.Cu alte cuvinte va luati bonusul de 20 de euro si copiati un trader performant si atfel va puteti inmultiti capitalul initial.Trebuie sa fiti atent inainte de a copia pe cineva la performantele pe care le-a avut anterior traderul respectiv.Este foarte simplu pentru ca platforma de tranzactii online eToro pune la dispozitia dv. diverse grafice de performanta.

De unde vin castigurile ? 
Castigurile vin din tranzactii online pe valute sau marfuri. Sa presupunem ca investim cei 20 de euro in aur argint sau petrol iar pretul acestuia va creste.In acest caz si veniturile dv vor creste.E simplu la prima vedere insa daca nu aveti cunostintele necesare si mai ales informatii din piata nu veti castiga usor.

De aceea eToro va ofera posibilitatea de a copia traderi performanti din intreaga lume ,alegerea fiind a dv.Eu am copiat un trader din UK care este foarte inspirat atunci cand investeste iar din cei 20 de euro am reusit sa fac vreo 60.Din cei 60 de euro 25 i-am retras in contul meu de PayPal ca sa verific corectitudinea platilor ,iar restul i-am lasat in continuare pe platforma pentru a se inmultii.

Mi-am dorit sa fie un articol foarte simplu si pe intelesul tuturor.Practic nu aveti nimic de pierdut ci din contra de castigat.Totul depinde de decizia dv. pentru a castiga.Va invit sa va inscrieti si sa va incercati talentul de afacerist dand click aici.Share/Bookmark