Afaceri online 2013

Pentru cei care vor ajunge pe blogul meu si cauta solutii pentru a castiga bani cu ajutorul unui pc implicandu-se in afaceri online am sa le dau o veste buna  si anume ca : da se poate.Acest ‘’se poate’’ implica insa cunostinte aprofundate despre afaceri online pentru a reusi.
In primul rand atunci cand am inceput mici afaceri online nu m-am implicat cu ajutorul unui site desi pe internet doar cu ajutorul unui site poti dezvolta o afacere online de succes.
Sunt situatii cand poate nu este chiar necesar un blog sau un site insa trebuie sa aveti cunostinte aprofundate despre programare ,design web etc..In consecinta pana la urma am deschis acest blog pentru a face cunoscute ideile mele,pentru a discuta si cu alte persoane despre business online in general si pentru a recomanda si altora afaceri online in care ma implic.

An de an de la lansarea acestui bog am trecut in revista afacerile pe care le sustin si in care sunt implicat asa ca iata ultimele mele recomandari privind afaceri online:
Pe internet poti castiga bani muncind ca si in mediul offline , poti face contracte legale cu diverse companii , sau poti investii bani in afaceri profitabile.
Ideea principala este sa realizati profit.De asemenea trebuie sa raportati timpul cheltuit la venituri.
Nimanui nu ii convine sa stea 4 ore in fata unui pc pentru 1 dolar de exemplu.
La inceput insa trebuie sa fiti dispusi si pentru ceva efort fara prea multe satisfactii financiare,pentru dezvoltarea afacerii.(proiecte,studiu,publicitate.optimizare,etc)
Asadar in headerul acestui site am trecut afacerile esentiale insa le repet si aici pentru ca sunt multi care intra pe acest blog insa nu au rabdarea necesara sa intre prin sectiunile acestui site atunci cand cauta afaceri online.
Atentie insa,succesul sta in mici detalii.

Investitii pe piata forex

eToro reprezinta o modalitate de a castiga bani online, insa exista si o doza considerabila de risc. Puteti castiga investind bani sau tranzactionand valute online.
Pantru investitii nu aveti nevoie de blog sau site ci doar de un cont la o banca online (PayPal) sau un card de debit acceptat la plati online.Puteti castiga din aceste programe si prin simpla recomandare a acestor afaceri online altor oameni interesati.

Afiliere

Pe internet la data scrierii acestui articol exista trei platforme reprezentative de afiliere romanesti si anume: 2Parale , eMag Profitshare si Piata digitala.
Eu colaborez cu toate trei in acest moment.Din afiliere se fac bani frumosi daca dezvoltati un site sau un blog pe care sa promovati produsele diverselor companii romanesti . Comisioanele pe care le puteti castiga sunt intre 3% si 25% in functie de campania promovata.
Pentru afiliere aveti nevoie de un blog sau un site si de dezvoltarea unei strategii de marketing online.

Advertoriale

A treia metoda recomandata presupune disponibilitatea dv. de a va pune imaginatia la contributie.Aveti nevoie de un blog sau un site pentru a castiga din acest tip de afaceri online.
Dupa ce ridicati un pic blogul (asta presupune adaugarea de continut si de ceva timp) va puteti inscrie pe site-uri online care fac legatura intre cumparatorii de publicitate pe blog si dv.Momentan pretul standard al unui advertorial este undeva intre 5-10 euro pentru bloggeri incepatori si presupune un articol original scris de dv de 200- 300 cuvinte.Site-urile romanesti cele mai reprezentative in acest moment sunt :
Blogmoney.com,e-adevertising.co,advertoriale.eu si piata digitala.roCam atat azi despre afaceri online. Puteti daca doriti sa completati articolul cu metode de castig online sau afaceri online pe care dv. le promovati sau in care sunteti implicati.

Mult Succes !!


Share/Bookmark

3 comentarii:

albertflorentin spunea...

cu piata digitala nu am lucrat!!dar ms!

Oferte Bune spunea...

Din pacate Uinvest a devenit scam asa ca nu mai recomand

Oferte Bune spunea...

Am scos link-urile din articol