Intre monetizarea blogului si placerea de a scrie

Apreciez bloggerii care scriu din placerea de a scrie si mai ales ii apreciez pe cei care transmit un mesaj diferit.In alt fel zis apreciez originalitatea.De multe ori imi place sa intru pe net si sa citesc bloguri pentru ca fiecare blog reprezinta o persoana ,un mod de a vedea lumea etc..

De asemenea apreciez bloggeri care respecta limba romana si se exprima corect.Eu de obicei incerc sa nu fac greseli insa din cauza timpului limitat scriu de multe ori in graba asa ca ''mea culpa''.
Blogul Afaceri Online nu este un blog 100% original,insa exprima in mare,parerile mele despre afacerile pe internet.
Blogul acesta este facut nu pentru a ma imbogati peste noapte,ci mai mult din pasiunea de a scrie despre afaceri online.Una peste alta acest site chiar imi aduce un venit suplimentar modest care imi permite sa imi platesc domeniul si mai ramane si ceva in plus.
Pot sa zic ca ies in profit la raportul venituri /cheltuieli insa nu si in raport cu timpul pe care l-am acordat constructiei si intretinerii acestui site.Dar sa trecem la subiect...
Asadar multi bloggeri scriu din pasiune si nu se gandesc la profitul pe care l-ar putea scoate cu ajutorul blogului lor sau nu sunt interesati de acest aspect.
Totusi pentru cei care scriu multe articole si au un continut interesant monetizarea e la un pas distanta.
Eu am incercat multe metode si modalitati de a face bani online si am ajuns la concluzia ca pentru a face bani pe internet trebuie foarte multa munca si mult timp alocat.
Prefer in acest moment marketingul afiliat .Cred ca este cea mai buna metoda de monetizare pentru blogurile cu traffic modest.
Pentru fiecare polita de asigurare comandata online am un commision.Simplu si eficient.
Practic orice bloggger poate desfasura campanii de marketing afiliat(vezi bannerul 2Parale) in functie de traficul pe care il are.Consider ca intre placerea de a scrie si monetizarea blogului intr-un mod care sa nu alunge cititorii ci din contra sa fie util este posibil.
Voi v-ati monetizat blogul?Ce metode de monetizare folositi si ce profit faceti din asta ?
Pentru cine doreste discutia e deschisa.


Share/Bookmark

Niciun comentariu: