Shop Universal un magazin online diferit

Scurta descriere

Shop Universal este un magazin online diferit de o mare parte a magazinelor online.Nu pot sa zic ca este unic pentru ca nu am cautat suficient de mult dupa ceva asemanator pe internet insa o data ce l-am descoperit a fost suficient pentru mine deoarece am gasit acolo tot ce mi-am dorit.
Shop Universal este un magazin de prezentare in primul rand si un site de informare pentru cumparatori in al doilea rand.
Pe Shop Universal gasiti o gama variata de produse din foarte multe categorii ca de ex:haine incaltaminte,lenjerie accesorii de plaja,produse de intretinere electronice electrocasnice it si asa mai departe .
Site-ul isi merita pe deplin denumirea de Shop Universal.

Avantajul clientului care ajunge pe Shop Universal

In primul rand pe acest site sunt prezentate produse de firma la preturi decente.Sunt ferm convins ca un produs de firma va oferi intodeauna o mai mare satisfactie,fiabilitate si utilitate decat un produs no name.
O zic din experienta de cumparator.
Shop Universal are parteneriate cu branduri romanesti recunoscute cum ar fi eMAG pe segmetul electronice electrocasnice si it ,FashionUp,Sevensins,CB Store etc..pe segmentul haine ,icaltaminte,lenjerie si exemplele pot continua.
La randul lor firmele amintite practica preturi foarte bune deoarece sunt importatori sau producatori directi fara zeci de intermediari care ar mari mult pretul de vanzare.
La majoritatea produselor expuse pe Shop Universal nu este afisat pretul de vanzare insa linkurile va trimit spre oferte bune aproape de nerefuzat.
Veti avea surprize placute si oricum aveti sansa de a cumpara mult mai ieftin decat din magazinele obisnuite unde pretul este incarcat de chirii mari,cheltuieli cu salariatii etc...
Shop Universal nu este responsabil de preturile practicate de partenerii sai insa incerca sa faca cititorilor sai cele mai bune recomandari.

Ce trebuie sa stiti atunci cand cumparati produse de folosinta indelungata.

Nu cumparati chilipiruri sau produse no name ! Ganditi-va ca veti folosi acel produs cativa ani buni si poate nu o sa aveti timp pentru drumuri la service si mai ales bani de reparatii
Produsele no name sunt o loterie,in cea mai mare parte din cazuri cumparatorul ies in pierdere si nu ramane  decat cu bucuria pretului mic cu care l-a cumparat.
Vorba proverbului: Suntem prea saraci sa cumparam lucururi proaste !
Shop Universal nu face rabat asupra calitatii si prezinta numai produse de firma recunoscute.De asemenea va scuteste de cautari indelungate pe internet deoarece concentreaza o gama variata de produse pe un singur site.


Shop Universal magazinul meu online !

Am devenit membru al comunitati Shop Universal un magazin de prezentare care promite si cu siguranta va castiga si mai multi adepti pe viitor.
Sper sa va fie de folos recomadarea mea si sa va bucurati pe viitor de produse de calitate.

Update: Produsul pe care l-am cumparat datorita recomandarilor gasite pe Shop Universal este un aparat de aer conditionat marca LG,produs de care sunt foarte multumit

Share/Bookmark

Niciun comentariu: