Vreti trafic? Optimizati site-ul !

La inceput de drum in blogging,nu prea aveam cunostinte despre SEO sau optimizare site.Nu pot sa zic ca acum sunt specialist in domeniu insa nevoia de a progresa si a avea rezultate mai bune,m-a obligat sa dau o atentie sporita optimizarii blogului meu.
Mai devreme sau mai tarziu orice blogger se loveste de problemele de care m-am lovit si eu la un moment dat.
Cand totul pare ok,site-ul este bine aranjat,informatiile sunt de calitate si observi din statistici ca nu sunt vizitatori, iti poti da seama ca trebuie sa faci ceva pentru ca munca ta de pana atunci sa nu fie in zadar.
Cand vorbim de optimizare site sau SEO,lucrurile nu mai sunt atat de simple ca atunci cand adaugam postari pe blog.
Optimizarea pentru motoarele de cautare(SEO) este o actiune care se desfasoara in timp cu multa atentie cu pasi mici dar bine facuti.
Rezultatele se vad in functie de alegerile pe care fiecare le face.Bineinteles si adaugarea de continut periodic pe site are importanta sa,insa nu este de ajuns pentru a aduce mai multi vizitatori.
Si eu am facut multe greseli pe parcurs pentru ca nu am dat atentia necesara optimizarii blogului.Le-am remediat in timp pentru ca mi-am dat silinta sa invat.
Desi am citit zeci de articole despre SEO sunt constient ca mai am multe de facut si de invatat in continuare.Ce rost ar avea sa ma declar un specialist intr-un domeniu in care poate si specialistii mai au de invatat.
In acest articol nu fac altceva decat sa impart si altora din experienta mea si sa atrag atentia bloggerilor care sunt mai la inceput de drum asupra importantei optimizarii unui site
Pentru a avea rezultate trebuie ca titlul blogului si titlurile articolelor sa fie in concordanta cu continutul site-ului
De asemenea trebuie acordata atentie cuvintelor cheie care trebuiesc integrate cat mai mult in continut insa fara a exagera.
Eu spre exemplu daca am ales ca tema principala a acestui blog afacerile online,ar fi total aiurea sa postez articole despre politica.
Beneficiile unei otimizari de calitate vor fi legate in principal de faptul ca site-ul va fi vizibil si va urca in motoarele de cautare.Cu cat sunteti mai in fata competitorilor dv. cu atat mai bine !
Scopul principal al unui site este sa aduca vizitatori.Un site bine pus la punct cu informatie de buna calitate dar fara trafic intodeauna va fi ca o comoara ascunsa.
Daca nu aveti rabdare sa cititi sau timpul nu va permite,exista specialisti in SEO si optimizare site.Apeland la specialisti veti face mult mai repede ce trebuie facut ca lumea sa stie de existenta site-ului dumneavoastra.

Share/Bookmark

2 comentarii:

alex spunea...

Daca esti la inceput de drum si nu vrei sa cheltui prea multi bani e de preferat sa incerci sa-ti optimizezi singur site-ul..

Oferte Bune spunea...

Alex,asa este,insa trebuie sa sti cum sa faci optimizarea site-ului pentru ca lucrurile sa iasa bine.
Este nevoie de timp,informatie si multa rabdare mai ales pentru un incepator.