Goana dupa trafic,popularitate si bani

Televiziunile particulare rezista pe piata datorita audientei pe care o au.Daca nu au audienta nu au cum sa se finanteze si dau faliment.Un exemplu concludent a fost proiectul 10TV care nu a avut succesul scontat si cred ca este deja istorie.

Pot sa fac o paralela intre blogging si televiziune pentru ca ambelele au nevoie de audienta.In cazul bloggerilor traficul este tinta fundamentala scopul esential,eu cel putin asa vad lucrurile.
Pentru un blogger trafic si audienta inseamna popularitate,inseamna posibile contracte cu multe zerouri,pana la urma insemna recunoastrea muncii depuse pe o perioada lunga de timp.
Nu este usor sa ajungi in varf.Exista deja o sfera,un cerc bine pus la punct de oameni care fac din blooging o afacere online de succes.Opinia lor conteaza,au influenta sunt cunoscuti si de aceea sunt cautati de agentii de publicitate.Trebuie sa muncesti intens ca sa poti intra in cercul select al celor mai buni,sa fii remarcat.Cum sa castige un blogger trafic si popularitate ?

Un post TV face audienta prin televizarea unui meci de fotbal de mare interes sau prin difuzarea unui film bun.
Un blogger poate aduce trafic pe blog prin publicarea unui articol original si de calitate.Calitatea si unicitatea informatiei este esentiala pentru a avea succes.Degeaba scrii mult si actualizezi des un blog daca ceea ce scrii este irelevant si putin interesant.

Nu este suficient insa doar sa scrii articole bune trebuie sa stii sa pui la punct un blog sa fie optimizat cat de cat.Cateva articole SEO iti vor fi de mare folos.
In momentul in care ai un blog popular si trafic suficient te poti gandi serios la dezvoltarea unei afaceri online.
Pana atunci trebuie sa pornesti goana dupa trafic si popularitate si mai tarziu sa te gandesti la bani.

Share/Bookmark

Niciun comentariu: