Analizeaza performanta site-ului tau cu Google Analytics

Google Analytics nu este doar o metoda de analiza a traficului ci si un instrument de marketing cu ajutorul careia iti poti eficientiza activitatile de promovare online.
Daca esti implicat intr-o afacere online sau pur si simplu vrei sa monitorizezi performantele siteului tau ai nevoie de Google Analytics.Eu il folosesc si sunt foarte multumit de analizele detaliate pe care le face site-ului meu.

Datorita Google Analytics stiu ce trebuie sa fac pentru a creste traficul pe site,stiu ce articole sunt cautate de cititorii mei,cate vizite am in fiecare zi,provenienta vizitelor,nationalitatea vizitatorilor,sursele de trafic,etc..
Serviciile pe care le ofera Google Analytics si de care am vorbit sunt gratuite insa probabil sunt si servicii de analiza mai detaliate care sunt oferite contra cost.
Eu mi-am facut cont la ei datorita contului pe care il am la Adsense si unde am gasit si optiunea de a deschide un cont Analytics.Mai mult ca sigur cred ca nu este neaparat necesar sa ai un cont de Adsense ca sa beneficiezi si de serviciile Google Analitycs.

Pentru mine aceste serviciu este extrem de util si reprezinta cea mai buna metoda de analiza online a unui site pe care am gasit-o pe internet.
Un site se dezvolta pe intreaga perioada a existentei lui .Pentru a stii ce trebuie facut ai nevoie de instrumente de analiza .Google Analytics iti pune pe tapet in orice moment performanta site-ului tau.

Share/Bookmark